Aditivi

thule case-logic wynns konig kungs

baner gume

baner akumulator

baner lanci za sneg

Aditivi LIQUI MOLY

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

liquimoly aditiviKompanija LIQUI MOLY je proizvođač visoko kvalitetnih motornih ulja, lubrikanata, aditiva za motorna vozila, preparata za održavanje i zaštitu vozila od spoljnih uticaja, inovativnih proizvoda za hitno rešavanje problema u vezi sa vozilom. 

 

Asortiman obuhvata veliki broj proizvoda namenjenih servisima za održavanje motora i motornih vozila – automobila, kamiona, ali i motocikala, bicikala, plovila, radnih mašina i poljoprivredne mehanizacije.

LIQUI MOLY je prisutan na tržištima 90 zemalja i prepoznatljiva je robna marka duži niz godina. Kompanija je kontinuirano posvećena unapređenju kvaliteta proizvoda i kreiranju tehnoloških inovacija u cilju plasiranja na tržište komercijalnih preparata za poboljšanje performansi motora, pogonskog sistema i motornih vozila. Istraživanje i razvoj, orijentacija ka vrhunskom kvalitetu proizvoda, rigorozan sistem testiranja radi očuvanja okoline i zdravlja ljudi, privlačna i sigurna ambalaža koja obezbeđuje laku primenu proizvoda; to su elementi na kojima se zasniva reputacija robne marke LIQUI MOLY.

LIQUI MOLY istupa na tržište Srbije i Crne Gore sa kompletnom paletom proizvoda namenjenih ličnoj i profesionalnoj upotrebi u servisima i radionicama za održavanje motora i motornih vozila, i to ne samo automobila, već i servisima za kamione, radne mašine, plovila, poljoprivrednu mehanizaciju, motocikle, bicikle i druga vozila i motore. Svaki proizvod se isporučuje sa uputstvom za upotrebu na srpskom jeziku. Ambalaža omogućuje sigurno skladištenje, kao i bezbednu i laku primenu. Kvalitet proizvoda zagarantovan je TÜV sertifikatom kvaliteta.

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga