LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Aditivi WYNN'S

wynns aditivi0Vaše vozilo je investicija koja zahteva redovno održavanje. Kao alternativa mehaničkom servisiranju, mnogi problemi vezani za Vaše vozilo mogu da se reše ili da budu sprečeni korišćenjem hemijskih tretmana koji su: efikasni, ekonomični i jednostavni za upotrebu.

Wynn’s je razvio čitav spekatar hemijskih tretmana koji rešavaju brojne probleme u radu vozila ili deluju preventivno, smanjujući troškove održavanja i potrošnju goriva. U savremenim, novim vozilima obezbeđuju optimalan rad svih sistema sa fluidima i produžavaju im radni vek a kod starijih vozila pružaju optimalnu zaštitu.

wynns benzin

Tretmani sistema za gorivo

Većina savremenih automobila ima sofisticiran sistem za gorivo koji im omogućava da postignu optimalne performanse i da smanje potrošnju goriva. Ovi veoma složeni i podešeni sistemi za gorivo još više su podložni zaprljanju. Ovo zaprljanje može da prouzrokuje povećanje buke motora, veću emisiju štetnih izduvnih gasova, nedovoljno podmazivanje i smanjenje snage motora. Starija vozila obično imaju probleme sa taloženjem naslaga u sistemu za sagorevanje, što dovodi do habanja komponenata.

wynns ulje

Tretman sistema za podmazivanje

Gradska vožnja, gužve u saobraćaju i česta vožnja na kratkim relacijama vrlo nepovoljno deluju na proces podmazivanja motora savremenih vozila. Ako se, pored toga, ulje ne menja u dužem vremenskom periodu, ovo može da izazove prevremenu degradaciju kvaliteta ulja i smanjenje funkcionalnosti delova motora u sistemu za podmazivanje.

wynns ac

Čišćenje klima sistema

Čist klima - sistem, bez prisutnih zagađivača, pruža bezbedno i prijatno okruženje u vozilu.

wynns rashladni

Proizvodi za rashladni sistem

Visoko kvalitetna sredstva za čišćenje i podmazivanje, jednostavna za upotrebu, koja zadovoljavaju zahteve savremenog tržišta.

wynns opsti

Servisni proizvodi opšte namene

Visoko kvalitetna sredstva za čišćenje i podmazivanje, jednostavna za upotrebu, koja zadovoljavaju zahteve savremenog tržišta.

Akcije

Akcija - Michelin gume - poklon set za plažu

Kupite 4 Michelin letnja pneumatika, uključujući Michelin Cross Climate pneumatike i na licu mesta osvojite Michelin set za plažu. Akcija traje od 20. marta - 30. aprila 2017. godine ili do isteka zaliha.

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Aditivi Aditivi WYNN'S