LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Auto delovi

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima.

Pribor i oprema

Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila.

Auto-servis

Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

Generalni uvoznik

thulewynns

Zaposlenje

Potreban automehaničar - elektroničar za rad u auto servisu. Vašu radnu biografiju možete poslati na e-mail: office@lavauto.rs

Aditivi METABOND

metabond_mRevolucionarno otkriće patentirano je i predstavljeno 1991. god. na sajmu automobila u Frankfurtu. U istoriji održavanja sajma automobila prvi put se dogodilo da sajamsku nagradu ne osvoji model automobila nego patent inovacija.

 

Promocija ovog proizvoda obavljena je na najnovijem modelu Ferrarija koji je proizveden u redovnoj proizvodnji. Nakon primene METABOND proizvoda postigao je brzinski rekord od 351 km/h iako je fabrički podatak o maksimalnoj brzini Ferrarija iznosio 291 km/h!

KAKO METABOND FUNKCIONIŠE

Patent se sastoji u tome da primenom Metabond proizvoda nastaje oplemenjivanje dodirnih kliznih površina metala materijom koja je bitni činilac legure čelika, a to je ugljenik. Molekuli ugljovodonika omogućavaju stvaranje izuzetno glatke a na trenje i pritisak veoma otporne klizne površine. Tokom procesa oplemenjivanja metalnih površina molekulima ugljovodonika trenje svih kliznih površina se smanjuje za 60%.

metabond_klizne_povrsine

Posledica smanjenja trenja je ušteda velike količine energije i smanjenje habanja površina metala. Metabond se hemijskim putem sjedinjuje sa molekulima metalnih površina i stvara mikronsku zaštitu koja je izvanredne tvrdoće i glatkoće. Na taj način nastaju bolji uslovi klizanja metalnih površina koje razdvaja uljni film.

OPLEMENJIVAČI METALNIH POVRŠINA

m

METABOND M

Opis proizvoda:
Oplemenjivač metalnih površina, izvanredan efekat smanjenja trenja. Naročito se preporučuje za nove benzinske motore do max 100.000 km. Dodaje se ulju odgovarajućeg kvaliteta. Primenjuje se svuda gde se želi postići pojačano podmazivanje i smanjenje trenja.
Primena:
Za nove i nerazrađene motore na benzin i TNG, wankel i turbomotore (kod automobila do max 100.000 km), menjače, diferencijale, kompresore, turbine, agregate, sportske i trkačke mašine, građevinske i industrijske mašine, za avio i brodske motore, poljoprivredne mašine, itd.
Pakovanje: 250 ml, 5 lit

c

METABOND C

Opis proizvoda:
Oplemenjivač metalnih površina, izvanredan efekat smanjenja trenja. Naročito se preporučuje za dizel motore, benzinske i TNG sa preko 100.000 km. Dodaje se ulju odgovarajućeg kvaliteta. Primenjuje se svuda gde se želi postići pojačano podmazivanje i smanjenje trenja.

Primena:
Za dizel motore, benzinske i TNG, wankel i turbomotore (kod automobila na benzin i TNG sa preko 100.000 km), menjače, diferencijale, kompresore, turbine, agregate, građevinske i industrijske mašine, poljoprivredne mašine, itd.
Pakovanje: 250 ml, 5 lit

gold

METABOND GOLD

Opis proizvoda:
Polikeramičke komponente sa oplemenjivačem metalnih površina, izvanredan efekat smanjenja trenja i zaptivanja klipno-cilindarskog sklopa. Jednako se preporučuje za nove, razrađene i starije motore. Dodaje se ulju odgovarajućeg kvaliteta. Primenjuje se svuda gde se želi postići pojačano podmazivanje i zaptivanje, a smanjenje trenja.
Primena:
Za dizel motore, benzinske i TNG, wankel i turbomotore, menjače, diferencijale, kompresore, turbine, agregate, građevinske i industrijske mašine, za avio i brodske motore, poljoprivredne mašine, itd.
Pakovanje: 250 ml, 5 lit

old_spezial

METABOND OLD SPEZIAL

Opis proizvoda:
Osnova visokog viskoziteta sa pojačanim polikeramičkim komponentama i oplemenjivačem metalnih površina, izvanredan efekat smanjenja trenja i zaptivanja klipno-cilindarskog sklopa. Naročito se preporučuje za istrošene motore koji troše ulje. Dodaje se ulju odgovarajućeg kvaliteta. Primenjuje se svuda gde se želi postići pojačano podmazivanje i zaptivanje, a smanjenje trenja.
Primena:
Za dizel motore, benzinske i TNG, wankel i turbomotore, menjače, diferencijale, kompresore, turbine, agregate, građevinske i industrijske mašine, za avio i brodske motore, poljoprivredne mašine, itd.
Pakovanje: 250 ml, 5 lit
gt

METABOND GT

Opis proizvoda:
Posebno dizajniran za menjače, diferencijale, industrijske prenosne mehanizme, oplemenjivač metalnih površina, izvanredan efekat smanjenja trenja. Dodaje se menjačkom ulju odgovarajućeg kvaliteta. Primenjuje se kod novih, razrađenih i malo istrošenih mehaničkih prenosnih mehanizama. Za kratko vreme pokazuje izvanredne rezultate.
Primena:
Za sve vrste novih, razrađenih i malo istrošenih mehaničkih prenosnih mehanizama.
Pakovanje: 250 ml, 5 lit

megalene

METABOND MEGALENE

Opis proizvoda:
Posebno dizajniran za benzinske motore. Poseduje sve kvalitete savremenih aditiva za gorivo uz poseban dodatak oplemenjivača metalnih površina. Dodaje se benzinu svih oktanskih vrednosti. Preko goriva dospeva u cilindar gde u međusobnom kontaktu metalnih površina stvara izuzetno glatku površinu, smanjuje trenje i potrošnju benzina od 3-10%, smanjuje čađ, olakšava hladan start, poboljšava zaptivanje ventila, čisti sve elemente usisnog voda, sprečava rđanje i koroziju, itd.
Primena:
Za sve vrste benzinskih goriva bez obzira na oktansku vrednost.
Pakovanje: 250 ml, 5 lit

megasel

METABOND MEGASEL

Opis proizvoda:
Posebno dizajniran za savremene dizel motore. Poseduje sve kvalitete savremenih aditiva za gorivo uz poseban dodatak oplemenjivača metalnih površina. Dodaje se dizelu svih kvaliteta. Preko goriva dospeva u cilindar gde u međusobnom kontaktu metalnih površina stvara izuzetno glatku površinu, smanjuje trenje i potrošnju dizela od 3-10%, smanjuje čađ, olakšava hladan start, poboljšava zaptivanje ventila, čisti sve elemente usisnog voda, sprečava rđanje i koroziju, sprečava izdvajanje vode u dizelu, itd.
Primena:
Za sve vrste dizel goriva bez obzira na cetansku vrednost i kvalitet.
Pakovanje: 250 ml, 5 lit

cl

METABOND CL

Opis proizvoda:
Čistač benzinskih, TNG i dizel motora, kućišta menjača i diferencijala. Specijalan rastvarač otklanja nečistoće, taloge, čađ i smolaste materije iz sistema za podmazivanje, produžavajući time radni vek motora i katalizatora, a povećava kompresiju. Smanjuje potrošnju ulja i goriva. Ne ostavlja štetnu emulziju koja bi mogla da degradira novo ulje.
Primena:
Za nove, više ili manje istrošene benzinske, TNG i dizel motore, wankel i turbomotore, menjače. diferencijale, kompresore, turbine, agregate, itd.
Pakovanje: 250 ml, 5 lit

ep1.5

METABOND MAST HI-TECH 1.5 EP

Opis proizvoda:
Višenamensko specijalno sredstvo za podmazivanje za opseg -40 do +300 °C. Baza kalcijuma, vodootpornost, stepen prodiranja 1,5 i zadržavanje svojstva podmazivanja i pri najvećim opterećenjima nude svojstva koje nema ni jedna litijumska, grafitna ili druga mast. Nanosi se direktno na metal, na mesta koja zahtevaju stalno i pojačano podmazivanje sa efektom smanjenja trenja.
Primena:
Za sve vrste vozila, poljoprivrednu i građevinsku mehanizaciju, rudarstvo, avio i brodske elemente, ležajeve, prenosne mehanizme, itd.
Pakovanje: 400 gr

Akcije

Akcija amortizera Monroe - rasprodaja zaliha

Imamo izvesnu količinu Monroe amortizera koje Vam nudimo po sniženoj ceni i do 75%. Akcija traje do isteka zaliha.

Klikom na model vozila, dobićete kompletan spisak vozila u kojima je moguća ugradnja navedenog modela amortizera. Obratite pažnju na količine!

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Aditivi Aditivi METABOND