LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Aditivi LIQUI MOLY

liquimoly aditiviKompanija LIQUI MOLY je proizvođač visoko kvalitetnih motornih ulja, lubrikanata, aditiva za motorna vozila, preparata za održavanje i zaštitu vozila od spoljnih uticaja, inovativnih proizvoda za hitno rešavanje problema u vezi sa vozilom. 

 

Asortiman obuhvata veliki broj proizvoda namenjenih servisima za održavanje motora i motornih vozila – automobila, kamiona, ali i motocikala, bicikala, plovila, radnih mašina i poljoprivredne mehanizacije.

LIQUI MOLY je prisutan na tržištima 90 zemalja i prepoznatljiva je robna marka duži niz godina. Kompanija je kontinuirano posvećena unapređenju kvaliteta proizvoda i kreiranju tehnoloških inovacija u cilju plasiranja na tržište komercijalnih preparata za poboljšanje performansi motora, pogonskog sistema i motornih vozila. Istraživanje i razvoj, orijentacija ka vrhunskom kvalitetu proizvoda, rigorozan sistem testiranja radi očuvanja okoline i zdravlja ljudi, privlačna i sigurna ambalaža koja obezbeđuje laku primenu proizvoda; to su elementi na kojima se zasniva reputacija robne marke LIQUI MOLY.

LIQUI MOLY istupa na tržište Srbije i Crne Gore sa kompletnom paletom proizvoda namenjenih ličnoj i profesionalnoj upotrebi u servisima i radionicama za održavanje motora i motornih vozila, i to ne samo automobila, već i servisima za kamione, radne mašine, plovila, poljoprivrednu mehanizaciju, motocikle, bicikle i druga vozila i motore. Svaki proizvod se isporučuje sa uputstvom za upotrebu na srpskom jeziku. Ambalaža omogućuje sigurno skladištenje, kao i bezbednu i laku primenu. Kvalitet proizvoda zagarantovan je TÜV sertifikatom kvaliteta.

Akcije

Akcija - Momo alu-felne

Pripremili smo akciju momo alu felni u kojoj nudimo određene modele alu-felni po specijalnim cenama. Akcija nije vremenski ograničena i traje do isteka zaliha. U nastavku teksta se nalaze detaljnije informacije o akcijskim modelima i dimenzijama.

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Aditivi Aditivi LIQUI MOLY