Akcije

thule case-logic wynns konig kungs

baner gume

baner akumulator

baner lanci za sneg

Akcija u Thule Shop-u: 50% popusta na Thule Bag Set uz kupovinu Thule Motion XT krovnog kofera

Samo u Thule Shop-u, uz kupovinu bilo kojeg krovnog kofera iz serije Thule Motion XT nudimo vam mogućnost da kupite komplet torbi Thule Bag Set sa čak 50% popusta! 

Sa Thule Bag set torbama koje su posebno dizajnirane kako biste maksimalno iskoristili prednji, uži deo krovnog kofera, pakovanje cele porodice više nikada neće biti problem!

 Akcija traje do isteka zaliha.

Thule torbe set lavauto

Thule Shop | Tošin bunar 179 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. | 011 713 88 48

Ponesite sve sa lakoćom!

Kada želite da putujete i ponesete baš sve što vam treba, Thule Motion XT je savršeni  suputnik. Ovaj porodični krovni kofer će sigurno i bezbedo nositi vaš prtljag, opremu za aktivnosti na otvorenom i kabasti teret, nezavisno od toga gde će vas put odvesti.  Lepeza funkcija prilagođenih korisniku obuhvata brzu i sigurnu montažu na vozilo, besprekorno otvaranje i zatvaranje poklopca, kao i  dvostrano otvaranje radi lakšeg pristupa.

Inovativan dizajn

Thule Motion XT krovna kutija je osmišljena da pristaje dizajnu savremenih automobila. Zbog karakterističnog oblika Thule Motion XT krovnog kofera smanjen je uticaj na potrošnju goriva i omogućena je tiha vožnja. Sa Thule Motion XT krovnim koferima fabrika  Thule je postavila novi standard u dizajnu krovne kutije zbog čije će elegancije, nečujnosti i jednostavnosti uporabe vaš automobil izgledati još bolje.

Velika nosivost

Nezavisno od veličine vaše avanture, Thule Motion XT krovni kofer će zadovoljiti sve vaše potrebe. Dostupan je u 4 veličine, u rasponu od 300 do 610 litara i u dve boje, crnoj sjajnoj i titan sivoj.

Najbolji na testiranjima širom sveta

Thule krovni nosači i koferi se redovno proglašavaju kao najbolji na testiranjima pouzdanosti, sigurnosti i lakoći korišćenja u vodećim agencijama za testiranje i autoklubovima.  Brend Thule je dokazano posvećen  brizi za sigurnost vas i drugih na putu.  Thule odobrava samo one krovne nosače tereta koji su prošli svaki propisani test – uključujući nekoliko testova koje je Thule sam sastavio i patentirao!

Michelin primacy 4

Najnovije

02 avgust 2018
02 avgust 2018
© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga