LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Konig - vrhunski lanci za sneg

konig-lanci-za-sneg-00

Konig lanci za sneg su brzi, intuitivni i lako se uklapaju i daju kompatibilna rešenja za gotovo bilo koje veličine točkova na skoro svakom vozilu. KONIG vam nudi sigurnost tokom putovanja i kompletnu lakoću upotrebe.

KONIG je od 2004 - 2015. godine poslovao u okviru firme THULE što je najbolji dokaz da su njegovi proizvodi vrhunskog kvaliteta. Svojom garancijom od 5 godina se svrstavaju u najkvalitetnije lance u svim segmentima.

konig-lanci-za-sneg-04

Konig vam pruža sigurnost i samopouzdanje koji su vam potrebni za putovanje po zavejanim putevima. Konig je dizajnirao lance za sneg koji su savršeno prilagodljivi svim situacijama i svim vozilima, bez obzira da li putujete sami ili u društvu, poslovno ili na odmor, u automobilu ili kamperu.

konig-lanci-za-sneg-01konig-lanci-za-sneg-02konig-lanci-za-sneg-05

Zahvaljujući neprekidnim inovacijama i istraživanjima tehnološki naprednih proizvoda, Konig je stvorio najrevolucionarniji proizvod: EasyFit lanci za sneg sa najjednostavnijim postavljanjem. Konig EasyFit nisu samo najintuitivniji lanci za sneg dostupni na tržištu, oni su i najjednostavniji i najbrži za postavljanje! Samo jedno zaustavljanje: postavite lance i krenite na put. Probajte ove zaista posebne lance za sneg i stići ćete bez problema i do najzavejanijih odredišta.

konig-lanci-za-sneg-03

Akcije

Akcija amortizera Monroe - rasprodaja zaliha

Imamo izvesnu količinu Monroe amortizera koje Vam nudimo po sniženoj ceni i do 75%. Akcija traje do isteka zaliha.

Klikom na model vozila, dobićete kompletan spisak vozila u kojima je moguća ugradnja navedenog modela amortizera. Obratite pažnju na količine!

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Aktivnosti Novosti Konig - vrhunski lanci za sneg