Elektro-oprema

Lav auto shop
Thule Srbija
Wynns Srbija
Case Logic Srbija
Konig Srbija
Kungs Srbija

Akumulatori DURACELL

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

duracell akumulatoriDURACELL - ime koje garantuje najveću izdržljivost, vek trajanja i snagu u ekstremnim situacijama, nastavlja da unapreduje svoju ponudu i izlazi u susret savremenim vozilima koja imaju sve veće zahteve i potrebu za energijom. Najpoznatiji svetski proizvođač prenosivih baterija - DURACELL konačno i u Srbiji predstavlja kompletnu ponudu akumulatora za automobile i kamione. Pravi izbor za sve koji žele da budu sigurni da ih akumulator neće izneveriti u vožnji.

duracell-starterDURACELL STARTER predstavlja uvodnu liniju DURACELL brenda. Akumulatori STARTER linije napravljeni u skladu sa najvišim standardima, nude optimalnu kombinaciju cene i performansi i predstavljaju logičan izbor kupaca koji žele odličan akumulator po izuzetnoj ceni. Duracel STARTER predstavlja izuzetno rešenje - potpuno је oslobođen održavanja sredstvima savremene Kalcijum Kalcijum tehnologije i najvišim standardima bezbednosti.

duracell-advancedDURACELL ADVANCED predstavlja otelotvorenje kvaliteta Duracell Automotive brenda. Moćni izvor snage susreće se sa najvišim potrebama vodećih svetskih proizvođača automobila, pa predstavlja idealan akumulator za moderan automobil. Konstrukcija kombinuje Kalcijum Kalcijum tehnologiju za poboljšanu startnu snagu sa najvišom mogućom bezbednošcu ogledanu u dvostrukom zatvaranju. Na taj način obezbeđuje se sigurnost da kiselina neće iscureti čak ni pri udarima i1i prevrtanjima akumulatora.

duracell-extremeDURACELL EXTREME je stvoren za korišćenje u ekološki naprednim automobilima koji sadrže stop-start funkciju. EFB (poboljšani akumulatori sa tečnom kiselinom) se uglavnom koriste u srednjim i manjim automobilima koji imaju samo osnovne stop-start funkcije. AGM (akumulatori sa upijajućim staklenim vlaknima) se koriste uglavnom kod srednjih i većih automobila gde su stadardne naprednije stop-start funkcijama zajedno sа obvnovljivom kočionom energijom.

duracell-professionalUgradite DURACELL PROFESSIONAL u kamion i оn će sigurno stići na svoje odredište. Da bi izašli u susret svakodnevnim potrebama kamiona, autobusa, građevinskih i poljoprivrednih mašina, akumulatori moraju biti napravljeni od posebnog materijala. Snažan pokretač kao DURACELL PROFESSIONAL u svojim varijantama HD Heavy Duty i 5HD Suрег Heavy Duty ćе pokrenuti motore u svim uslovima i obezbediti dovoljno energije za sisteme na vozilu. Kompletna konstrukcija bazirana je na apsolutnoj robusnosti.

Garancija i do 40 meseci. Superiorni kvalitet i veća snaga!

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga