LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Mirisne konzerve MY SHALDAN

myshaldan konzerva0My Shaldan mirisne konzerve su još jedan u nizu proizvoda vrhunskog kvaliteta. Mirisne konzerve su proizvedene u Japanu, a proizvođač ST CORPORATION je danas lider na japanskom tržištu osveživača vazduha, upijača mirisa, odstranjivača vlage, naftalina i drugih specifičnih proizvoda kućne hemije.

Mirisne konzerve MY SHALDAN su najpopularniji osveživač prostora u Japanu, kao i u mnogim drugim zemljama Azije, Evrope, Amerike.

Proizvod je zasnovan na mirisnom gelu proizvedenom od neškodljivih sastojaka, upakovanom u atraktivno dizajniranu metalnu konzervu. Dostupan je u devet dopadljivih mirisnih nota koje su intenzivne, a pritom nenametljive. Emitovanje mirine komponente traje do šest nedelja. Ovaj proizvod je neophodan radi uklanjanja neprijatnih mirisa u vašem automobilu, kancelariji, sobi, ali i radi uživanja u pozitivnom terapijskom efektu mirisnih nota na bazi citrusa i lekovitog bilja.

myshaldan konzerva1

Ovaj proizvod ne emituje nikakve elemente štetne po ljudsko zdravlje niti okolinu, nema potrošnje energije u procesu osvežavanja vazduha, izuzetno je lak za skladištenje i upotrebu, a prijatnost i pozitivan efekat su kontinuiranog intenziteta i dugotrajniji od sličnih proizvoda, imitacija i jeftinih kopija koje se sporadično pojavljuju na tržištu.

Akcije

Akcija amortizera Monroe - rasprodaja zaliha

Imamo izvesnu količinu Monroe amortizera koje Vam nudimo po sniženoj ceni i do 75%. Akcija traje do isteka zaliha.

Klikom na model vozila, dobićete kompletan spisak vozila u kojima je moguća ugradnja navedenog modela amortizera. Obratite pažnju na količine!

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Auto-kozmetika Mirisne konzerve MY SHALDAN