LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Mirisi Dr.Marcus

drmarcus 00Dr.Marcus International se više od 10 godina specijalizuje za proizvodnju auto-kozmetike, osveživača mirisa kao i svih proizvoda za negu automobila. Tokom 2012 Dr. Marcus International je takođe postao glavni sponzor jednog od vodećih reli timova – Platinum Rally Team.

Mirisi Dr. Marcus International su osvojili naklonost kako eksperta tako i mušterija što je potvrđeno mnogobrojnim nagradama poput “Customer’s Golden Laurel” 2009. godine i “Laur Klimenta Customer’s Laurel” 2010. godine.

drmarcus mirisi 01

Dr. Marcus International Senso linija proizvoda, koja se nalazi u našoj ponudi, je kozmetika vrhunskog kvaliteta zahvaljujući izuzetnim spojevima koji kombinuju najbolje francuske parfeme sa želatinastim formulama i jedinstvenim dizajnom.

SONIC JELKICE

Sonic jelkice su izuzetni osveživači vazduha koji kombinuju jedinstven dizajn sa kvalitetnim francuskim parfemima i intenzitet mirisa može da se podesi izvlačenjem iz kesice.

SENSO DELUXE GELOVI

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji koju Dr. Marcus koristi u mogućnosti smo da vam ponudimo jedinstven gel za osvežavanje vazduha. Kombinacija gel formule pruža stalan, prijatan miris najkvalitetnijeg parfema.

ORGANIC KONZERVE

Organic konzerve su izuzetan miris u maloj, šarenoj kutiji koja lagano ispušta svoju aromu. Miris je razvijen na bazi organskih materija i originalnih francuskih parfema.

 

SLIM MIRISI

Slim je izuzetan osveživač vazduha za one koji vrednuju kvalitet. Moderan dizajn kombinovan sa visokim kvalitetom kompozicije parfema će ostaviti prijatnu i dugotrajnu aromu unutar vašeg vozila.

ECOLO BOČICE

Ecolo bočice su jedan od omiljenih proizvoda naših mušterija. Bočice su oblikovane kao estetski zadovoljavajuća staklena flaša.

EASY CLIP MIRISI

Easy Clip je odličan u ulozi stilskog detalja sa minimalističkim dizajnom koji se diskretno uklapa u ventilacioni otvor.

PARFEMI

Pažljivo izabran miris u staklenoj bočici. Parfemi su idealan proizvod za ljude koji ne vole izgled uobičajenih mirisa koji vise sa retrovizora ili su zakačeni na ventilacioni otvor. Parfem pumpice ispunjavaju unutrašnjost automobila diskretnim mirisom.

 

VENT GELOVI

Vent gel je izuzetan miris zahvaljujući kombinaciji želatinaste formule i najkvalitetnijeg parfema. Dizajn mu je univerzalan i odgovara enterijeru svakih kola.

 

Akcije

Rasprodaja guma

Imamo određenu zalihu guma starijeg datuma. Gume imaju akcijsku cenu koja važi do rasprodaje zaliha. Molimo Vas da obratite pažnju na količinu. 

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Auto-kozmetika Mirisi Dr.Marcus