Auto-kozmetika

Lav auto shop
Thule Srbija
Wynns Srbija
Case Logic Srbija
Konig Srbija
Kungs Srbija

Turtle Wax

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

turtle wax auto-kozmetikaTurtle Wax je od svojih početaka u Čikagu 1940. izrastao u multinacionalnu korporaciju sa distribucijom širom sveta i dominantnu marku na tržištu auto-kozmetike. Ako upitate bilo kog potrošača bilo gde u svetu o proizvodima za održavanje automobila, prvo ime koje spomene će najverovatnije biti Turtle Wax. Tolika je popularnost, zahvaljujući neprevaziđenoj reputaciji odličnog kvaliteta i inovaciji proizvoda.

Danas, posao je u rapidnoj ekspanziji - delom i zbog agresivne akviziterske strategije - a i zbog značajnih aktivnosti na polju zaštitnih i specijalizovanih sredstava za čišćenje, aditiva za gorivo i lubrikanta. Uz to, Turtle Wax je napravio veliki prodor na profesionalnom i prodajnom sektoru snabdevajući sredstvima za pranje i poliranje krajnje potrošače - profesionalce, kao i razvojem servisnih centara.
1966. godine, brzi rast prodaje u Evropi doveo je do otvaranja proizvodnje u Velikoj Britaniji. Turtle Wax sa pravom zauzima jedinstveno mesto «Vodećeg u svetu auto kozmetike».

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga