Osnovana 1984. godine u Koloradu, SAD, Case Logic je globalni lider u proizvodnji torbi i futrola za tehničku opremu. Case Logic balansira između performansi i stila - za život u pokretu u urbanim sredinama.

Proizvodi su dizajnirani pod motom "život, pojednostavljen" da ljudima damo intuitivan pristup tehnologiji, pomažući im da ostanu blizu i povezani sa ljudima i stvarima koje su im najvažnije u njihovim životima. Proizvodi se prodaju u više od 100 zemalja širom sveta.

Case Logic je deo Thule Group. 

Lav Auto je generalni uvoznik i distributer za Srbiju proizvoda Case Logic.

Lav auto - Case Logic

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna

Adresa

  • Tošin bunar 179, Beograd - Novi Beograd
  • Tel: 011/713 88 48, 713 88 47
  • e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vreme

  • Ponedeljak-petak - 9:00 - 18:00h, Subota - 9:00 - 16:00h

Lav auto je generalni uvoznik i distributer Case Logic proizvoda za Srbiju. Već preko 30 godina Case Logic dizajnira velike torbe i futrole za ručne elektronske uređaje. Case Logic proizvodi torbe za laptop, ranci za školu, univerzitet i rad, torbice za tablete, laptop futrole i torbe za kamere. Proizvodi se prodaju na više od 100 tržišta širom sveta. Case Logic posluje u okviru Thule Group što dovoljno govori o kvalitetu proizvoda.

Sve Case Logic proizvode možete kupiti u Thule Shopu, online šopu ili u brojnim maloprodajnim objektima i bolje snabdevenim pumpama.

Thule Shop nudi najveći izbor Case Logic proizvoda na jednom mestu:

  • Ranci i torbice za foto opremu;
  • Ranci i torbe za prenosne računare;
  • Futrole za mobilne telefone i tablete;
  • Futrole za kompjutersku opremu.

Mapa

Štampa

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna

Već više od 30 godina Case Logic dizajnira i proizvodi različite vrste torbi i futrola za tehničke uređaje. Case Logic balansira između performansi uređaja i ličnog stila onih koji biraju Case Logic.

Case Logic torbe i futrole dizajnirane su tako da pojednostave, zaštite i olakšaju pristup vašim omijenim gedžetima. Svojim jednostavnim, ali atraktivnim dizajnom, savršeno se uklapaju u brz život u urbanim sredinama.

Proizvodi Case Logic dostupni su u više od 100 zemalja širom sveta.

Case Logic je deo Thule grupacije što je još jedna potvrda kvaliteta Case Logic proizvoda.

Ponesite svoje kamere i foto aparate sa stilom, gde god da krenete. U našem asortimanu ćete pronaći veliki izbor Case Logic torbi, futrola i dodataka za širok spektar foto i video opreme.

Svi proizvodi u ovoj kategoriji pažljivo su dizajnirani da zaštite vaše laptop računare dok ste u pokretu.

Case Logic torbe, futrole i zaštite za tablete dizajnirane su tako da upotpune vaš lični stil i zaštite vaš omiljeni uređaj uvek i svuda.

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga