Hlađenje i grejanje

thule case-logic wynns konig kungs

baner gume

baner akumulator

baner lanci za sneg

Creva GATES

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

gates_crevaŠirok asortiman, prva ugradnja kod najpoznatijih svetskih proizvođača automobila, visok kvalitet proizvoda ključni su faktori koji kvalifikuju Gates kao vodećeg svetskog proizvođača remenja i creva.

Svi Gates-ovi proizvodi zadovoljavaju ili čak prevazilaze zahteve za prvu ugradnju, tako da je u automoto industriji ime Gates sinonim za prvoklasan proizvod koji zadržava sve svoje karakteristike u različitim radnim uslovima. Sve Gates-ove fabrike u Evropi imaju ISO 9002 sertifikat, kao i QS-9000 sertifikat dodeljen od Forda, GM i Chryslera. 

gates_profilisana-creva

PROFILISANA CREVA

Fabrički oblikovana creva raznih oblika namenjena su svim sistemima za hlađenje. Otporna su na povišenu temperaturu, ozon i sredstva za hlađenje. Jedna dimenzija creva namanjena je većem broju aplikacija.

gates_vulco-flex

VULCO–FLEX CREVA

Fleksibilna creva ojačana spiralnom metalnom oprugom, koja omogućava pravljenje najrazličitijih oblika creva. Otporna na temperature i do +125°C, kao i na  ozon i sredstva za hlađenje.

gates_flexi

FLEKSIBILNA CREVA ZA VAZDUH

Talasasta aluminijumska creva otporna na toplotu, hladnoću, ulje i oksidaciju. Ekstremno fleksibilna, a ipak zadržavaju oblik posle formiranja.

gates_gorivo

VIŠENAMENSKA CREVA ZA GORIVO

Creva malog prečnika specijalno dizajnirana za gorivo. Otporna na visoke temperature, ulje, ozon. Imaju spiralno tekstilno ojačanje.

gates_konektori

KONEKTORI

Preporučuju se za male prečnike grejača i creva. Dizajnirani su da obezbede bolje zaptivanje između creva, otporni su na ekstremne temperature.

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga