LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Krovni nosači

krovni-nosaci-naslov

Kuda sa svim tim stvarima? Sve započinje s Thule krovnim nosačem. Nabavite savršena podnožja i šipke nosača tereta. Postavite različite dodatne nosače za sportsku i profesionalnu opremu. Pomoći ćemo vam da izaberete šta vam najbolje odgovara.

Komplet nosači

thule-krovni-nosaci-komplet-00Rešenja za prezaposlene osobe? Uz potpune i sveobuhvatne nosače možete brzo biti spremni za akciju. Potpun i unapred montiran krovni nosač za vaš automobil.

Opširnije...

Nosači - šipke za utovar

thule-891-0Svaki dan, ponekad ili samo tu i tamo? Teška ili lagana oprema? Imamo krovni nosač za sve prilike. Jake i izdržljive šipke omogućuju vam lak i siguran prevoz za sve vaše potrebe.

Opširnije...

Šape krovnog nosača - sistem pričvršćivanja

thule-753-0Sva vozila ne izgledaju jednako. Odaberite podnožja i sistem pričvršćivanja koji odgovaraju vašem vozilu i potrebama. Pronađite savršeno rešenje i krenite.

Opširnije...

Akcije

Akcija amortizera Monroe - rasprodaja zaliha

Imamo izvesnu količinu Monroe amortizera koje Vam nudimo po sniženoj ceni i do 75%. Akcija traje do isteka zaliha.

Klikom na model vozila, dobićete kompletan spisak vozila u kojima je moguća ugradnja navedenog modela amortizera. Obratite pažnju na količine!

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Držači i nosači Krovni nosači