LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Sijalice PHILIPS

philips_autoPhilips je osnovan davne 1891. godine u Ajndhovenu, a danas je prisutan u 150 zemalja širom sveta. 118 godina tradicije dovelo je do toga da je Philips danas vodeći proizvođač sijalica i inovator kako za prvu, tako i za tržište druge ugradnje u svetu i Evropi.

Sve Philips sijalice su homologovane, sa UV kvarc staklom i bez olova, a prevashodno su inovativnog karaktera, te iz širokog asortimana izdvajamo:
philips_premium_m

PREMIUM halogene sijalice 12V sa 30% više svetla (H1, H3, H4, H7 + garniture sijalica H1, H4, H7 i H1/H7)

philips_vp_m

VISION PLUS halogene sijalice 12V sa 50% više svetla (H1, H4 i H7 setovi sijalica)

philips_xp_m

X-TREME POWER halogene sijalice 12V sa 80% više svetla i životnim vekom 150% (H4 i H7 setovi sijalica)

philips_ng_m

NIGHT GUIDE DOUBLE LIFE halogene sijalice 12V sa trobojnim svetlosnim snopom, 50% više svetla i duplim životnim vekom (H1, H4 i H7 setovi sijalica)

philips_ev_m

ECO VISION halogene sijalice 12V sa 20% uštede energije, duplim životnim vekom i 10% više svetla (H1, H4 i H7 setovi sijalica) 

philips_bv_m

BLUE VISION setovi halogenih sijalica 12V sa ksenon efektom i 30% više svetla (H1, H3, H4 i H7 mix setovi)

philips_md_m

MASTER DUTY halogene sijalice 24V za ekstremne uslove sa maksimalnom otpornošću na vibracije sile gravitacije do čak 13.8g (H1, H4, H7)

 

Akcije

Rasprodaja alu-felni

Rasprodajemo zalihe aluminijumskih felni. Neke felne su rasparene (obratite pažnju na količinu). Cene važe dok traju zalihe.

 

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Elektro-oprema Sijalice PHILIPS