LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Sijalice NARVA

narva

Narva proizvodi kompletan asortiman lampi za sve vrste motornih vozila (za farove, sijalice za dodatna prednja svetla, mini-lampe, komplet rezervnih sijalica itd.) koje su u skladu sa zahtevima i evropskih ECE R37 i američkih SAE/DOT standarda.

Takođe, Narva nudi i halogene mini-lampe, kao i halogene, ali i konvencionalne specijalne lampe za razne aplikacije.

Narva je nemačka kompanija sa više od 50 godina iskustva u proizvodnji električnih sijalica, uključujući i 30 godina stručnog iskustva u halogenoj tehnologiji. Kompanija Narva locirana je u središtu Nemačke. Međutim, ona je rasprostranjena na mnogo predstavništava širom sveta, u oko 70 zemalja, kako bi se podmirile potrebe tržišta. 

Brojni visoko cenjeni sertifikati, kao što su:

  1. DIN EN ISO 9001 (od 1994)
  2. QS 9000 i VDA 6.1 (od 1997)
  3. DIN EN ISO 14001 (od 1997)

sinonim su, kako vrhunskog kvaliteta Narva proizvoda, tako i politike ove kompanije koja poštuje programe zaštite životne sredine.
U odnosu na neke druge proizvođače, Narva je ubedljivo na prvom mestu zbog kvaliteta i najdužeg trajanja njenih proizvoda.

Akcije

Akcija - Momo alu-felne

Pripremili smo akciju momo alu felni u kojoj nudimo određene modele alu-felni po specijalnim cenama. Akcija nije vremenski ograničena i traje do isteka zaliha. U nastavku teksta se nalaze detaljnije informacije o akcijskim modelima i dimenzijama.

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Elektro-oprema Sijalice NARVA