LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

PDFŠtampa

Aktivni sa decom feed

aktivni-sa-decom

Otkrijte široki izbor Thule proizvoda serije „Aktivni sa decom“, od višenamenskih sportskih prikolica i kolica do dečjih sedišta za bicikle. Naše nosiljke vam pomažu da ispunite svoj aktivni život – i to sve dok prevozite decu sigurno, lagano i sa stilom.

Delimo iskustvo

U Thule porodici posvećeni smo aktivnom stilu života i uživanju u prirodi, a verujemo da ste to i vi kao roditelji. Zbog toga smo razvili veliki izbor proizvoda koji vam omogućavaju da delite svoju sportsku strast sa svojom decom – bez obzira na godišnje doba ili odredište na koje ste krenuli.

Bezbednost

Thule dizajnira svoje proizvode tako da zadovolji ili premaši sve internacionalne sigurnosne regulacije, dok takođe vršimo naše sopstvene rigorozne testove i ispitivanja kako bi se osigurali da će naši proizvodi izdržati najteže moguće uslove. Kad se odlučite za Thule proizvode, možete biti mirni znajući da su naši proizvodi jedni od najsigurnijih na tržištu.

Lakoća upotrebe

Naše proizvode su dizajnirali aktivni entuzijasti u prirodi, od kojih su mnogi roditelji. Zbog toga smo napravili proizvode koji vam pojačavaju doživljaj, dok su u isto vreme vrlo intuitivni i laki za upotrebu.

Savršeno uklapanje – Perfect Fit

Naši proizvodi su napravljeni tako da traju i dizajnirani da savršeno odgovaraju i roditelju i detetu tako da se mogu koristiti iznova i iznova.
Poslednja izmena: petak, 24 mart 2017 08:08

  • Prikazane cene su sa uračunatim PDV-om.
  • Cene su informativnog karaktera i podložne promenama. Molimo Vas cenu i dostupnost artikla proverite putem telefona.
  • Nastojimo da opisi budu što precizniji ali ne možemo da garantujemo za kompletnost i tačnost podataka.

Akcije

Rasprodaja alu-felni

Rasprodajemo zalihe aluminijumskih felni. Neke felne su rasparene (obratite pažnju na količinu). Cene važe dok traju zalihe.

 

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30