Filteri

Lav auto shop
Thule Srbija
Wynns Srbija
Case Logic Srbija
Konig Srbija
Kungs Srbija

Filteri CLEAN

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Filter vazduha je ključ zaštite motora. U slučaju neispravnosti filtera ili filtera neodgovarajućeg kvaliteta, prašina i prljavština mogu da izazovu velika oštećenja motornih i elektronskih delova vozila. “CLEAN” filteri vazduha štite od prljavštine i prašine i sprečavaju skupe kvarove na motoru. 

“CLEAN” filteri kabine zadržavaju polen i ostale nepoželjne čestice i štetne gasove, koji mogu dospeti u vozilo. Zagađenost vazduha u kabini vozila može prouzrokovati alergiju, glavobolju i stanja koja ugrožavaju zdravlje putnika. “CLEAN” filteri su prava solucija za rešenje navedenih problema.

“CLEAN” proizvodi visoko kvalitetne i dugotrajne filtere koji pružaju vrhunsku zaštitu motora i ulja. Asortiman “CLEAN” filtera ulja podrazumeva filtere sa navojem i najmodernije ekološke filtere. Nova generacija ekoloških filtera je prilagođena da zauzme manje prostora i pruži bolje performanse.

“CLEAN” je razvio visok kvalitet filtera po standardima sistema za dizel gorivo. Filteri za benzin odstranjuju nečistoće iz goriva. Zahvaljujući visokoj moći filtriranja, “CLEAN” filteri omogućavaju visok nivo filtriranja i idealnu zaštitu sistema za ubrizgavanje.

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga