LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Filteri MANN

mannMANN FILTER je jedan od napoznatijih proizvodača filtera, koji svoj kvalitet potvrđuje prvom ugradnjom u najpoznatije brendove auto industrije: IVECO, JOHN DEERE, MAN, MERCEDES BENZ, SCANIA, FIAT, AUDI, BMW, OPEL, FORD, SAAB, SEAT, PEUGEOT, RENAULT, TOYOTA i VW. U našoj ponudi su filteri ulja, goriva, vazduha i kabine.

MANN+HUMMEL je korporacija sa 70 godina dugom tradicijom. Osnovana je u Nemačkoj blizu Študgarta. Od osnivanja postavili su pred sebe dalekosežne ciljeve i visoke standarde, što im je osiguralo siguran i snažan rast. MANN+HUMMEL je dugogodišnjim trajanjem, stalnim unapređenjima proizvoda, širenjem asortimana u skladu sa potrebama tržišta stekao je poverenje kupaca. Zato je danas MANN+HUMMEL jedan od lidera na svetskom tržištu filtera. Filteri koje proizvodi kompanija MANN+HUMMEL bez sumnje zadovoljavaju ključne kriterijume: internacionalne standarde, ispitne norme proizvodača vozila, interne norme ispitivanja unutar korporacije MANN+HUMMEL, pravne propise, kao i Vaše standarde.

Pomoću ovih metoda kvalitet i funkcionalnost proizvoda je osiguran, što se potvrđuje kroz partnerske odnose sa svim većim svetskim proizvođačima vozila. Kao prva ugradnja MANN FILTERI se ugrađuju u vozila IVECO, JOHN DEERE, MAN, MERCEDES BENZ, SCANIA, FIAT, AUDI, BMW, OPEL, FORD, SAAB, SEAT, PEUGEOT, RENAULT, TOYOTA, VW i ostali.

MANN filteri ulja osiguravaju besprekoran rad svakog motora. Ulje ima višestruku zaštitnu funkciju, ali vozači moraju biti svesni činjenice da ulje mora biti optimalno filtrirano. Kvalitetan filter ulja omogućava efikasno uklanjanje ugljenika , rđe i metalnih opiljaka iz kružnog toka ulja. Na taj način motorno ulje dugo zadržava čistoću, a time i svoje pozitivne karakteristike. Poseban kvalitet MANN papira garantuje 100% odvajanje nečistoća, i time utiče na optimalan rad motora vozila.

Osnovni zahtev svakog vozača je savršen rad motora. Redovnom zamenom filtera goriva, uticaćete na smanjenje potrošnje goriva. MANN filteri uklanjaju neželjene zagađivače kao što su prašina, rđa i voda, i štite motor od habanja i korozije. Ugradnjom ovih filtera obezbeđujete najviši stepen filtracije, čime osiguravate i očuvanje sistema za ubrizgavanje. MANN+HUMMEL je primenio najviše standarde pri izradi, i time obezbedio prevenciju pucanja filtera i isticanja goriva.

MANN filteri za vazduh imaju funkciju visoke efikasnosti filtracije vazduha i zaštite motora od štetnih čestica prašine, polena, peska, čađi i vode. Svojim visokim performansama MANN filteri omogućavaju ispravan protok vazduha i obezbeđuju da samo čist vazduh dospeva u komoru za sagorevanje. Optmalna nepropusnost nabora i geometrija papiraMANN filtera, garantuje 100% funkcionalnost između svakog intervala zamene.

Prašina, izduvni gasovi, spore, bakterije, polen i razne druge čestice zagađuju unutrašnjost kabine vozila. Ugradnjom MANN filtera kabine sprečava se štetni uticaj vanjskih zagađenja i otklanja sve neugodne mirise koji ulaze u kabinu. Kombinacijom elektrostatičkog i mehaničkog privlačenja MANN filteri privlače naelektrisane čestice nečistoće, a time doprinose čistijem vazduhu tokom celog intervala korišćenja. Pri kupovini ovih filtera dobija se detaljno uputstvo za njihovu ugradnju. Ugradnja je laka i brza i time je omogućena jednostavna montaža i zamena.

Akcije

Akcija amortizera Monroe - rasprodaja zaliha

Imamo izvesnu količinu Monroe amortizera koje Vam nudimo po sniženoj ceni i do 75%. Akcija traje do isteka zaliha.

Klikom na model vozila, dobićete kompletan spisak vozila u kojima je moguća ugradnja navedenog modela amortizera. Obratite pažnju na količine!

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Filteri Filteri MANN