LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Filteri CLEAN

Filter vazduha je ključ zaštite motora. U slučaju neispravnosti filtera ili filtera neodgovarajućeg kvaliteta, prašina i prljavština mogu da izazovu velika oštećenja motornih i elektronskih delova vozila. “CLEAN” filteri vazduha štite od prljavštine i prašine i sprečavaju skupe kvarove na motoru. 

“CLEAN” filteri kabine zadržavaju polen i ostale nepoželjne čestice i štetne gasove, koji mogu dospeti u vozilo. Zagađenost vazduha u kabini vozila može prouzrokovati alergiju, glavobolju i stanja koja ugrožavaju zdravlje putnika. “CLEAN” filteri su prava solucija za rešenje navedenih problema.

“CLEAN” proizvodi visoko kvalitetne i dugotrajne filtere koji pružaju vrhunsku zaštitu motora i ulja. Asortiman “CLEAN” filtera ulja podrazumeva filtere sa navojem i najmodernije ekološke filtere. Nova generacija ekoloških filtera je prilagođena da zauzme manje prostora i pruži bolje performanse.

“CLEAN” je razvio visok kvalitet filtera po standardima sistema za dizel gorivo. Filteri za benzin odstranjuju nečistoće iz goriva. Zahvaljujući visokoj moći filtriranja, “CLEAN” filteri omogućavaju visok nivo filtriranja i idealnu zaštitu sistema za ubrizgavanje.

Akcije

Akcija - Michelin gume - poklon set za plažu

Kupite 4 Michelin letnja pneumatika, uključujući Michelin Cross Climate pneumatike i na licu mesta osvojite Michelin set za plažu. Akcija traje od 20. marta - 30. aprila 2017. godine ili do isteka zaliha.

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Filteri Filteri CLEAN