Elektronski uređaji

Lav auto shop
Thule Srbija
Wynns Srbija
Case Logic Srbija
Konig Srbija
Kungs Srbija

Garmin navigacije

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

garmin 00Kao vodeći svetski proizvođač navigacionih uređaja, Garmin je posvećen da ponudi superiorne proizvode koji su suštinski deo života klijenata. Garmin proizvodi nisu samo traženi zbog svog ubedljivog dizajna, vrhunskog kvaliteta i najbolje vrednosti, već i zbog inovativnih funkcija koje poboljšavaju život kupaca. Garmin u svojoj ponudi ima široku paletu Gps navigacionih uređaja namenjenih upotrebi u motornim vozilima bilo da su u pitanju automobili, motori ili kamioni.

nüviCam: Vodi. Upozorava. Pomaže.

  • Svestrani 6-inčni premijum navigacioni uređaj s ugrađenom kamerom za snimanje vožnje i funkcijama za pomoć u vožnji
  • Detaljne karte Evrope sa besplatnim nadogradnjama lifetime1 karata i nadogradnjama saobraćajnih informacija2
  • Ugrađena kamera za snimanje vožnje neprekidno snima vožnju i u slučaju nezgode automatski čuva datoteke
  • Sistem izbegavanja frontalnog sudara3 upozorava vas ako vozite preblizu automobila ispred sebe
  • Funkcija upozorenja na izlazak iz trake3 upozorava vas ako skrećete sa puta ili u traku sa saobraćajom iz suprotnog smera
  • Garmin Real Vision™ aktivira prikaz kamere prilikom približavanja odabranim odredištima

Ugrađena kamera za snimanje vožnje5 koja neprekidno snima vašu vožnju i funkcije za pomoć u vožnji kojima je opremljen nüviCam LMT podižu GPS navigaciju za automobile na sasvim nov nivo.

Inovativan dizajn

Želite videti detaljniji prikaz svoje rute? 6-inčni stakleni ekran visoke rezolucije vašeg nüviCam LMT uređaja ima mogućnost zumiranja primicanjem i odmicanjem prstiju. Uređaj je opremljen i magnetnim nosačem sa napajanjem koji drži nüviCam na sigurnom i puni ga za vreme vožnje.

Detaljne karte sa besplatnim nadogradnjama

Uz besplatne nadogradnje lifetime¹ karata vaše će rute sigurno uvek prikazivati najnovije karte, tačke interesa i navigacione podatke. Nove karte besplatno možete preuzimati tokom veka trajanja svog GPS navigacionog uređaja, i to bez pretplate i bez naknade.

Besplatan lifetime sistem izbegavanja saobraćaja

nüviCam LMT opremljen je Garmin saobraćajnim informacijama koje vam omogućuju da više vremena provedete u pokretu. Uz Garmin saobraćajne informacije vaša karta vožnje je uvek na ekranu. Upozorenja o saobraćaju pojavljuju se na bočnoj strani karte, a poruke o stanju u saobraćaju uz to se i izgovaraju. Garmin saobraćajne informacije daju detaljne podatke o situaciji, na primer koliko je očekivano trajanje zastoja i postoji li mogućnost obilaska. Mogu vam čak i potvrditi nalazite li se na najbržoj ruti. Uz lifetime saobraćajne informacije2 vaš nüviCam će tokom celog veka trajanja primati besplatne saobraćajne informacije, i to bez oglasa i bez naknada za pretplatu. Garmin saobraćajne informacije dolaze direktno na vaš nüviCam uređaj.

Premijum funkcije za pomoć u vožnji

Kao jedan od najpotpunijih prenosnih navigacionih uređaja koji se ikada pojavio na putevima, nüviCam LMT opremljen je najnovijim premjium funkcijama za pomoć u vožnji koje obično nalazimo samo u luksuznim automobilima. Primer, sistem izbegavanja frontalnog sudara3 upozorava vas ako vozite preblizu vozila ispred sebe ili ako skrenete sa puta ili predate u traku sa saobraćajem iz suprotnog smera, videćete i čuti funkciju upozorenja na izlazak iz trake ³.

Ugrađena kamera za snimanje vožnje


Kako biste uživali u zaštiti “svedoka koji nikada ne trepće”, u nüviCam LMT ugradili smo kameru visoke rezolucije koja snima vašu vožnju. U slučaju sudara, G-senzor za otkrivanje nezgode kojim je opremljen uređaj u trenutku sudara će automatski sačuvati datoteke. GPS beleži tačno mesto i vreme događaja. Ugao snimanja kamere možete prilagoditi pomoću rotirajućeg objektiva kako bi nüviCam sa svog mesta na vetrobranskom staklu ili upravljačkoj tabli snimao zapise optimalnog kvaliteta.

Videozapise možete reprodukovati na velikom, 6-inčnom ekranu i videti čak i kartu mesta na kojem se dogodila nezgoda. nüviCam može snimati i fotografije, a možete ga izneti iz automobila i snimiti eventualna oštećenja vozila nastala u sudaru. Prostor za čuvanje snimljenih videozapisa osigurava microSD™ kartica od 4 GB koja se isporučuje sa uređajem.

Jasan pogled na odredište


Zahvaljujući funkciji Garmin Real Vision™ kućni brojevi koje je gotovo nemoguće pročitati stvar su prošlosti. Kada se počnete približavati izabranom odredištu, ekran vašeg uređaja prebaciće se na prikaz kamere, a strelica jarke boje pokazivaće na mesto na koje želite stići.

Razgovarajte sa svojim nüviCam uređajem


Mogućnost praktične navigacije sa glasovnom aktivacijom. Govorite, a vaš uređaj će inteligentno odgovoriti dok su vam ruke i dalje na upravljaču.

Kompatibilan sa Bluetooth tehnologijom


Sinhronizujte navigacioni uređaj i uređaj sa omogućenom Bluetooth® tehnologijom kao što je pametni telefon pa pomoću ugrađenog mikrofona i zvučnika upućujte i primajte pozive bez korišćenja ruku. Telefon možete staviti na sigurno u pretinac za rukavice, džep ili torbicu i bez skidanja ruku sa upravljača ili pogleda sa puta upućivati ili primati pozive.

Kompatibilan sa aplikacijom Smartphone Link

Smartphone Link je besplatna aplikacija za mobilne uređaje koja omogućava povezivanje sa kompatibilnim iPhone® uređajem ili pametnim telefonom sa sistemom Android™. Kada su upareni, nüviCam koristi postojeći paket prenosa podataka vašeg pametnog telefona za deljenje informacija kao što su mesto gdje ste parkirali, tačke interesa i vaše odredište. Pomoću aplikacije Smartphone Link lokacije i adrese jednostavno možete poslati sa telefona direktno na nüviCam LMT uređaj. Smartphone Link omogućuje vam i pristup Garmin Live uslugama koje daju praktične informacije u realnom vremenu kao što je, na primer, vremenska prognoza.

Navođenje pomoću prepoznatljivih orijentira


nüviCam LMT daje novo značenje govornim uputstvima skretanje-po-skretanje jer funkcija Garmin Real Directions™ daje lako razumljiva uputstva kakva biste dobili od prijatelja i koristi prepoznatljive orijentire, zgrade i signalizaciju. Ne morate se više mučiti i pokušavati pročitati nazive ulica. Umesto toga poslušajte jasno izgovorena uputstva, npr. “Skrenite levo posle benzinske pumpe.”

Sa lakoćom vozite kroz komplikovane raskrsnice

Aktivna pomoć za trake sa glasovnim uputstvima pomaže vam da bezbrižno prođete kroz izlaz ili raskrsnicu. Kako se približavate, na animiranom modelu strelice jarkih boja pokazuju u kojoj se traci morate nalaziti ako želite nastaviti voziti svojom rutom, a ljubazni glas ponudiće vam dodatnu pomoć. Bird’s Eye prikaz raskrsnice daje detaljnu sliku raskrsnice iz vazduha. Uz to, photoReal prikaz raskrsnice daje realističan prikaz raskrsnice na vašoj ruti, uključujući okolni pejzaž. Strelice jarkih boja pokazuju u kojoj traci treba da vozite, a nüviCam će čak prikazivati i stvarne saobraćajne znakove koji se pojavljuju na vašoj ruti.

Foursquare dodaje milione novih tačaka interesa


nüviCam LMT olakšava pronalaženje adresa i miliona tačaka interesa kao što su firme, trgovine, restorani i druga odredišta. U našoj bazi podataka tačaka interesa nalaze se i relevantne informacije dobijene putem usluge Foursquare. Sada će se prilikom pretraživanja na vrhu popisa pojaviti relevantni Foursquare rezultati. To je jednostavan način za otkrivanje novih i popularnih restorana, trgovina i mnogih drugih mesta. Ako sa nüviCam uređajem koristite aplikaciju Smartphone Link, možete se prijaviti na uslugu Foursquare i pregledavati detaljnije informacije o tački interesa kao što su ocene, raspon cena i radno vreme.

Odaberite tačno gde treba da idete

 

Funkcija Direct Access pojednostavljuje kretanje do odabranih složenih odredišta, kao što su trgovački centri ili aerodromi, tako što unutar veće lokacije pronalazi tačno određeno mesto. Funkcija Direct Access vodiće vas čak i kroz parkirališta kako biste pronašli ulaz koji je najbliži vašem odredištu. Ako idte do trgovačkog centra, funkcija Direct Access osiguraće dodatne podatke o lokacijama tačno određenih trgovina koje se u njemu nalaze. Na primer, "Stigli ste u trgovački centar Woodfield Mall. Trgovina Anthropologie nalazi se unutra, na gornjem nivou."

Pripazite na najnovije kamere za nadzor brzine

nüviCam LMT sadrži naš jedinstveni sistem Cyclops za kamere za nadzor brzine koji vas precizno i u stvarnom vremenu upozorava na kamere i ograničenja brzine u pojedinom smeru. Potpuna baza podataka sigurnosnih kamera već je učitana u vaš navigacioni uređaj, a možete primati redovne ili jednokratne nadogradnje kako biste bili sigurni da uvek znate za najnovije lokacije sa kamerama kako biste mogli voziti sigurno i poštujući saobraćajne propise.

Upozorenja o blizini školske zone

Dobar vozač je oprezan vozač. Naročito ako su u blizini deca. Kako bi vam pomogao, nüviCam LMT oglašava zvučno upozorenje i prikazuje upozorenje na ekranu svaki put kad se približite školskoj zoni. Prikazano ograničenje brzine takođe se menja u ograničenje brzine u školskoj zoni.

Brzi pregled mnoštva informacija

Karta vožnje uvek se nalazi na ekranu uređaja nüviCam LMT, a dodatne informacije pojavljuju se sa strane. Dok se vozite po ruti, funkcija Nadolazi neprestano vam pruža informacije o obližnjim uslugama, uključujući restorane, benzinske pumpe i bankomate. Druge informacije, koje je dobro znati, prikazuju se na vašem nüviCam uređaju i uključuju ograničenje brzine, trenutnu brzinu i vreme dolaska na odredište.

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga