LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Auto delovi

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima.

Pribor i oprema

Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila.

Auto-servis

Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

Generalni uvoznik

thulewynns

Zaposlenje

Potreban automehaničar - elektroničar za rad u auto servisu. Vašu radnu biografiju možete poslati na e-mail: office@lavauto.rs

HANKOOK

hankook gume 00Kompanija Hankook osnovana je 1941.god u Južnoj Koreji. Od svog osnivanja pa do danas neprestalno ulaže u kvalitet i tehnološko-tehnički razvoj, pa stoga i postaje sedmi proizvodjač guma na svetu.

U svojoj ponudi, mesto nalaze  putnički pneumatici, 4x4, RV kao i pneumatici za dostavna vozila.

Od 1997. godine Hankook beleži snažan prodor na Evropsko tržište, kada se otvara centar Tehničkog razvoja u Hanoveru.

2002. godine postaje zvaničan snadbevač Formule 3, a 2003. potpisuju snažnu saradnju sa Michelinom.

U poslednjih par godina vodeće marke automobila koriste Hankook u prvoj ugradnji- BMW, Mercedes, VW, KIA, HYUNDAI. Kvalitet Hankook guma govori o niskoj proizvodnji toplote prilikom korišćenja pa samim tim i niskom habanju, a to omogućava veći broj pređenih km i smanjenju potrošnje goriva u isto vreme.

hankook gume 01

Posebno se ističe Hankook zimska guma koja je jako stabilna u vožnji , svojim velikim prijanjanjem za podlogu postaje jako elastična na temperaturi koja je u - celzijusu, što dovodi do dobrog kočenja.

Akcije

Rasprodaja guma

Imamo određenu zalihu guma starijeg datuma. Gume imaju akcijsku cenu koja važi do rasprodaje zaliha. Molimo Vas da obratite pažnju na količinu. 

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Gume HANKOOK