LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

HANKOOK

hankook gume 00Kompanija Hankook osnovana je 1941.god u Južnoj Koreji. Od svog osnivanja pa do danas neprestalno ulaže u kvalitet i tehnološko-tehnički razvoj, pa stoga i postaje sedmi proizvodjač guma na svetu.

U svojoj ponudi, mesto nalaze  putnički pneumatici, 4x4, RV kao i pneumatici za dostavna vozila.

Od 1997. godine Hankook beleži snažan prodor na Evropsko tržište, kada se otvara centar Tehničkog razvoja u Hanoveru.

2002. godine postaje zvaničan snadbevač Formule 3, a 2003. potpisuju snažnu saradnju sa Michelinom.

U poslednjih par godina vodeće marke automobila koriste Hankook u prvoj ugradnji- BMW, Mercedes, VW, KIA, HYUNDAI. Kvalitet Hankook guma govori o niskoj proizvodnji toplote prilikom korišćenja pa samim tim i niskom habanju, a to omogućava veći broj pređenih km i smanjenju potrošnje goriva u isto vreme.

hankook gume 01

Posebno se ističe Hankook zimska guma koja je jako stabilna u vožnji , svojim velikim prijanjanjem za podlogu postaje jako elastična na temperaturi koja je u - celzijusu, što dovodi do dobrog kočenja.

Akcije

Akcija - Momo alu-felne

Pripremili smo akciju momo alu felni u kojoj nudimo određene modele alu-felni po specijalnim cenama. Akcija nije vremenski ograničena i traje do isteka zaliha. U nastavku teksta se nalaze detaljnije informacije o akcijskim modelima i dimenzijama.

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Gume HANKOOK