LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

LASSA

lassa gume 00Jedan od svetski najpoznatijih proizvođača guma Bridgestone korporacija na svetskom tržištu prisutna je i sa brendom LASSA čiju su proizvodni kapaciteti u Turskoj i zasniva se na Bridgestone najnovijoj tehnologiji. O značaju razvojnog programa, u dovoljnoj meri ukazuje nivo prošlogodišnjeg investiranja u proširenje proizvodnih kapaciteta druge fabrike sa investicijom od 300.000.000 američkih dolara.

Ovakav koncept razvoja ovom proizvođaču doneo je status najbrže rastućeg i najpouzdanijeg brenda ne samo na tržištu Turske već i u oko 50 zemalja širom sveta. Pored  brojnih sertifikata za kvalitet svakako značajno je da su gume ovog proizvođača, kao prva ugradnja prisutni kod vodećih proizvođača automobila: Renault,Toyota, Ford, Honda,Hyundai, Mercedes Benz i mnogih drugih.

lassa gume 01

Sve navedeno o LASSA gumama je dovoljan razlog da je ovaj brend značajno prisutan na našem tržištu i ima tendenciju stalnog povećanja obima prometa. Razlog ovome je i agresivna cenovna politika kojom se obezbeđuje da se za znatno niže cene u odnosu na ustaljene na tržištu dobija visok kvalitet, posebno najpovoljnije cene u segmetu putničkih i 4x4 guma.

Spoj izutenih tehničkih karakteristika, tržišne povoljne cene i garancija kvaliteta guma iz proizvodnog programa Lassa potvrda su zajedničkog uspešnog nastupa na tržištu Srbije na zadovoljstvo svih korisnika usluga.

Lassa ne radi samo gume za putnički program već i za trkačke automobile, Lassa Relly.Ona je i predstavnik Turske na Evropskim takmičenjima.

Montiraju se u preko 50 zemalja na vozilima u prvoj ugardnji kod renomiranih proizvođača.

Glavne karakteristike koje čine Lassu vodećim proizvodjačem guma u tom delu Evrope su odlična usluga u kombinaciji sa odličnim proizvodima.

Stručnost pokazana u razvoju trkačkih guma preusmerava se i na razvoj automobilskih guma. Na taj način dobijaju se gume koje su trajnije i imaju bolje performanse. Sve veća zastupljenost je i na našem tržištu.

Akcije

Akcija - Momo alu-felne

Pripremili smo akciju momo alu felni u kojoj nudimo određene modele alu-felni po specijalnim cenama. Akcija nije vremenski ograničena i traje do isteka zaliha. U nastavku teksta se nalaze detaljnije informacije o akcijskim modelima i dimenzijama.

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30