LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

NOKIAN

nokian gume 00Brend koji nam dolazi iz Finske. Predstavlja najvećeg proizvodjača guma u Nordijskim zemljama. Nokian brend je jedini koji razmišlja o potrebama kupaca u ekstremnim vremenskim uslovima, misleći na sneg.

Prva kompanija koja je 1934.god proizvela prvu zimsku gumu. Nokian je i prva guma proizvedena isključivo od pročišćenih niskoaromaticnih ulja.

Nokian kompanija u svom vlasništvu poseduje i najseverniji poligon na svetu, gde se simuliraju vožnje u najekstremnijim zimskim uslovima.

Proizvodnja se odvija u dve fabrike. Jedna u Finskoj u gradu Nokian, a drugi u Rusiji u blizini Sank Petersburga.

Nokian nosi sa ponosom status najprofitabilnije kompanije na svetu.

Proizvode najbrže zimske gume na svetu.

2011. god Nokian Hakkapeliitta zimska guma sa 7 krampona je oborila svetski rekord u vožnji na ledu sa neverovatnom brzinom od 331,61 km/h.

nokian gume 01

Akcije

Akcija amortizera Monroe - rasprodaja zaliha

Imamo izvesnu količinu Monroe amortizera koje Vam nudimo po sniženoj ceni i do 75%. Akcija traje do isteka zaliha.

Klikom na model vozila, dobićete kompletan spisak vozila u kojima je moguća ugradnja navedenog modela amortizera. Obratite pažnju na količine!

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30