LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

PIRELLI

pirelli gume 00Osnovan 1872. godine, Pirelli danas broji 19 industrijskih postrojenja za proizvodnju guma na četiri kontinenta, i prodajnu mrežu u preko 160 zemalja širom sveta.

Brend se proslavio na auto trkama dvadesetih godina prošlog veka zavaljujući zlatnim vozačima kao što su Fangio, Nuvolari i Ascari. 1950. godine Pirelli na tržište plasira Cinturato gume koje će ostaviti dubog trag u gumarskoj industriji. Pirelli je danas prepoznatljiv po svojoj dugoj industrijskoj tradiciji, inovacijama, kvalitetnikm proizvodima i snagom premium brenda. Pored auto i moto guma, Pirelli proizvodi i kamionske, autobuske gume, kao i pneumatike za poljoprivredne mašine.

Pirelli je ekskluzivni dobavljač guma za Formulu 1 za period 2011-2013, što je još jedno priznanje za projekat Pzero započet 2002 godine. U moto trkama, Pirelli je ekskluzivni dobavljač za Svetski superbike Šampionat do 2015.
U zavisnosti od modela gume, Pirelli je prva ugradnja na brojnim prestižnim modelima automobila kao štio su Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Lotus, Maserati, Mercedes, MINI, Porsche i mnogi drugi.

U našem asortimanu nalaze se putničke, SUV (4x4) gume, kao i dostavne i moto gume. Takođe u zavisnosti od sezone, nudimo Vam letnje, zimske i all season gume (gume za sve sezone).

Akcije

Akcija amortizera Monroe - rasprodaja zaliha

Imamo izvesnu količinu Monroe amortizera koje Vam nudimo po sniženoj ceni i do 75%. Akcija traje do isteka zaliha.

Klikom na model vozila, dobićete kompletan spisak vozila u kojima je moguća ugradnja navedenog modela amortizera. Obratite pažnju na količine!

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Gume PIRELLI