LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Gume Kelly

kelly-00Kelly je američka kompanija koja proizvodi gume i deo je grupacije Goodyear koja zauzima vodeću poziciju u gumarskoj industriji. Kompaniju su osnovali Edwin Kelly i Arthur Grant 1894. godine u Springfildu, u Ohaju. Najpre je proizvodila čvrste gume za kočije, tačnije točkove sa gazećim gumenim slojem. U početku se firma zvala Rubber Tire Wheel Company (Kompanija za proizvodnju guma i točkova).

Čak je i predsednik Sjedinjenih Američkih država u to vreme, William Howard Taft, na svojoj kočiji imao Kelly gume. Kompanija je 1899. godine prodata McMilin grupi za 2 dolara. Arthur Grant dobio je 166.000 dolara u deonicama i 33.000 dolara u kešu za svoj deo kompanije. Tek 1911. ova firma dobija ime Kelly-Springfield Tire Company.

kelly-01

Nije prošlo puno vremena kada je Kelly zapazila jedna od velikih kompanija za proizvodnju guma. Godine 1935. Goodyear kompanija prima ovaj brend pod svoje okrilje, a 1962. otvara se nova fabrika u Teksasu, pa zatim u Ilionisu i Severnoj Karolini.

U ranim devedesetim, Goodyear potpuno pripaja Kelly sebi i seli predstavništvo u Akron, Ohajo. Kelly-Springfield Tire Company 1994. godine proslavila je 100 godina postojanja, kao najstarija gumarska kompanija u Sjedinjenim Američkim Državama.

U našoj ponudi imamo letnje gume proizvođača Kelly i to sledeće modele:

  • ST
  • HP
  • UHP.

Akcije

Rasprodaja guma

Imamo određenu zalihu guma starijeg datuma. Gume imaju akcijsku cenu koja važi do rasprodaje zaliha. Molimo Vas da obratite pažnju na količinu. 

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Gume Gume Kelly