LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Creva GATES

gates_crevaŠirok asortiman, prva ugradnja kod najpoznatijih svetskih proizvođača automobila, visok kvalitet proizvoda ključni su faktori koji kvalifikuju Gates kao vodećeg svetskog proizvođača remenja i creva.

Svi Gates-ovi proizvodi zadovoljavaju ili čak prevazilaze zahteve za prvu ugradnju, tako da je u automoto industriji ime Gates sinonim za prvoklasan proizvod koji zadržava sve svoje karakteristike u različitim radnim uslovima. Sve Gates-ove fabrike u Evropi imaju ISO 9002 sertifikat, kao i QS-9000 sertifikat dodeljen od Forda, GM i Chryslera. 

gates_profilisana-creva

PROFILISANA CREVA

Fabrički oblikovana creva raznih oblika namenjena su svim sistemima za hlađenje. Otporna su na povišenu temperaturu, ozon i sredstva za hlađenje. Jedna dimenzija creva namanjena je većem broju aplikacija.

gates_vulco-flex

VULCO–FLEX CREVA

Fleksibilna creva ojačana spiralnom metalnom oprugom, koja omogućava pravljenje najrazličitijih oblika creva. Otporna na temperature i do +125°C, kao i na  ozon i sredstva za hlađenje.

gates_flexi

FLEKSIBILNA CREVA ZA VAZDUH

Talasasta aluminijumska creva otporna na toplotu, hladnoću, ulje i oksidaciju. Ekstremno fleksibilna, a ipak zadržavaju oblik posle formiranja.

gates_gorivo

VIŠENAMENSKA CREVA ZA GORIVO

Creva malog prečnika specijalno dizajnirana za gorivo. Otporna na visoke temperature, ulje, ozon. Imaju spiralno tekstilno ojačanje.

gates_konektori

KONEKTORI

Preporučuju se za male prečnike grejača i creva. Dizajnirani su da obezbede bolje zaptivanje između creva, otporni su na ekstremne temperature.

Akcije

Akcija - Momo alu-felne

Pripremili smo akciju momo alu felni u kojoj nudimo određene modele alu-felni po specijalnim cenama. Akcija nije vremenski ograničena i traje do isteka zaliha. U nastavku teksta se nalaze detaljnije informacije o akcijskim modelima i dimenzijama.

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30