LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Auspusi WALKER

walker_auspuhViše od 80 godina iskustva, vrhunska tehnologija, nerđajući čelik, optimalna zvučna izolacija, znatno duži vek trajanja i maksimalna sigurnost uz garanciju od 18 do 24 meseca opredeljuju najpoznatije proizvođače da u prvu ugradnju za svoja vozila upravo izaberu WALKER auspuhe.

Asortiman od preko 12.000 pozicija, koji obuhvata kako standardne i aluminizirane tako i katalizatore i fleksibilne elemente, u stanju je da obezbedi svakom kupcu bilo koji deo izduvnog sistema koji je neophodno zameniti.

Ono što WALKER auspuhe čini posebnim leži u činjenici da su odabrane najkvalitetnije sirovine, koje u kombinaciji sa vrhunskom tehnologijom i završnom obradom obezbeđuju kompaniji primat u snabdevanju tržišta kako originalnim tako i rezervnim delovima.

Za ovakav rad usledila su i brojna priznanja, uglavnom baš onih automobilskih proizvođača koji su se kasnije i opredelili da WALKER zauzme mesto u prvoj ugradnji.

walker_lonac

IZDUVNI LONCI

Čelik debljine 120g/m2 presvučen slojem aluminijuma debljine 1.2mm. Dvostruka zaštita od korozije. Svi auspusi su proizvedeni po specifikaciji prve ugradnje, tako da je ugradnja istih veoma laka jer ne zahteva prepravke.

walker_cevi

IZDUVNE CEVI

Originalnog izgleda, aluminizirani čelik, jednostavna ugradnja

walker_flexi

FLEKSIBILNE CEVI

Omugućavaju fleksibilnu vezu izduvne grane sa ostatkom izduvnog sistema

walker_pribor

GUMICE, ŠELNE, DIHTUNZI

Po pravilu, sa zamenom lonca potrebno je zameniti i gumene nosače i metalne šelne

Akcije

Akcija amortizera Monroe - rasprodaja zaliha

Imamo izvesnu količinu Monroe amortizera koje Vam nudimo po sniženoj ceni i do 75%. Akcija traje do isteka zaliha.

Klikom na model vozila, dobićete kompletan spisak vozila u kojima je moguća ugradnja navedenog modela amortizera. Obratite pažnju na količine!

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Izduvni sistem Auspusi WALKER