LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Auspusi IMASAF

imasaf_auspuhProizvodi IMASAF su izrađeni od lima i cevi obostrano zaštićenih slojem antikorozivog aluminijuma. Unutrašnje cevi, proizvodi visoke tehnologije, nemaju otvore na kritičnim tačkama (npr. varovima). Najmanja debljina lima koja se koristi pri izradi je 2 mm.

Fleksibilne cevi proizvodnje IMASAF su naročito ojačane, što im omogućava da apsorbuju pritisak i kompenzuju nedostatke pri montaži.

Presing lonci, proizvode se po tehnologiji koja podrazumeva način izrade na specijalizovanim skupocenim alatima namenjenim za presovanje lima pod posebnim pritiskom i posebnim okolnostima za kojima je potražnja sve veća, jer se pretežno ugradjuju u vozilima novije generacije. Zbog toga presing lonci predstavljaju ponos kompanije IMASAF S.p.A.

Samo proizvodjački giganti mogu sebi priuštiti ogromne investicije potrebne za razvoj širokog asortimana ovih proizvoda, koje se odnose na praćenje inovacija u domenu izduvnih sistema na vozilima najnovije generacije.

Najveći deo proizvodnog procesa se obavlja na kompjuterski kontrolisanim robotima

imasaf_lonacOdlučujući faktor uspeha IMASAF-a je poznavanje tržišta i potreba kupaca. Baš iz tog razloga svoje liderstvo na internacionalnom tržištu u domenu proizvodjača izduvnih sistema ponosno održava dugi niz godina.

Mehaničari - eksperti rado koriste IMASAF izduvne sisteme jer su:

  • Nečujni, svi odobreni od strane EU
  • Precizno izrađeni, pa je montaža jednostavna
  • Čvrsti i pouzdani, pa je i vek trajanja duži

Akcije

Akcija amortizera Monroe - rasprodaja zaliha

Imamo izvesnu količinu Monroe amortizera koje Vam nudimo po sniženoj ceni i do 75%. Akcija traje do isteka zaliha.

Klikom na model vozila, dobićete kompletan spisak vozila u kojima je moguća ugradnja navedenog modela amortizera. Obratite pažnju na količine!

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Izduvni sistem Auspusi IMASAF