Kočioni sistem

thule case-logic wynns konig kungs

baner gume

baner akumulator

baner lanci za sneg

Kočione obloge FERODO

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Ferodo nudi program od preko 36 kočionih obloga koje su prilagođene karakteristikama kočionih sistema različitih tipova vozila. Formulacija proizvoda odgovara u potpunosti postojećoj EO homologaciji.

 

  • Sigurnosni pribor je standard(an).
  • Brz odziv kočnog sistema.
  • Produženi vek trajanja, smanjeno habanje kočnih diskova, nizak nivo buke.

 

Sve Ferodo kočne pločice izrađene su u skladu sa Regulacijom 90.

Ferodov program kočnih diskova pokriva 96% tržišta i to najbolje oslikava obim Ferodovog kočnog programa. Apsolutna preciznost izrade sprečava nastajanje buke i šumova. Preciznost izrade odgovara standardu prve ugradnje.

Materijal kočionih obloga zadovoljava zahteve vozila sa kočnim dobošima. Sigurnosni pribor je standard(an). Ferodovi kočni paknovi u sprezi sa Ferodo pločicama na prednjoj osovini daju idealne rezultate pri kočenju.

Ferodo nudi izuzetno opsežan program kočnih diskova, pločica u tri linije FDB po kojoj je prepoznatljiv, FSL koji pokriva kompletan asortiman i potpuno bešumne TQ pločice za koje su na Pariskom sajmu u 2007 godini i nagrađeni, zatim paknova kao i dodatni pribor za veći broj evropskih i japanskih vozila. Izrađen je i testiran za apsolutnu pouzdanost postojećih kočnih sistema vozila. Ferodo pločice i paknovi su deo širokog programa koji odgovara OE kvalitetu i kako je već navedeno uvodi se u prvu ugradnju.

Ferodo proizvodi se putem specijalizovane trgovine distribuiraju i kao rezervni delovi.

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga