Kočioni sistem

thule case-logic wynns konig kungs

baner gume

baner akumulator

baner lanci za sneg

Kočione pločice ICER

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

ICER je Španska firma koja sama proizvodi pločice (frikcioni materija) za putnički i teretni program. ICER postoji od 1961. ali tek odnedavno prisutan u širem srazmeri, tako da koriste najnovije mašine i metode proizvodnje pločica što garantuje vrhunski kvalitet, a pošto sami rade svoje pločice (ne kupuju od drugih) i cena je na prihvatljivom nivou.

ICER BRAKES, španska firma osnovana 1961.godine, u poslednjih nekoliko godina je učvrstila svoju poziciju vodećeg proizvođača kočionih sistema za automobilsku industriju (uključujući komercijalna vozila) i železničku industriju.

Koristeći moderne sisteme i metode u proizvodnji, ovaj priznati evropski proizvođač je uspešno izbacio na tržište novu generaciju frikcionih materijala. Više od 200 različitih sirovina se koristi u proizvodnji disk pločica kako bi se zadovoljile potrebe tržišta. Sve pločice koje se proizvedu u icer-u se podvrgavaju velikim kontrolama i testovima. 100% disk pločica proizvedene su u skladu s ECE R-90 propisima i podležu infracrvenom spaljivanju što predstavlja veliku prednost u pogledu kvaliteta pločica. Icer ima veliki moderni tehnološki centar za istraživanje i razvoj. U njemu se sprovode NVH procene sa sofisticiranim dinamometrom koji se koristi na velikom broju vozila i aplikacija. Isto tako, ovaj centar je postigao velika poboljšanja u smislu redukcije buke kočnica.

Višeslojna tehnologija koja se koristi u proizvodnji icer disk pločica obezbeđuje karakteristike koje znače zajamčenu bezbednost i udobnost vožnje.

Glavni fokus kompanije paralelno s performansom proizvoda je i ljudsko zdravlje i prijateljski odnos prema okruženju. Usled toga, icer kočione pločice ne sadrže štetne elemente, kao što su teški metali.

KOČIONI PROGRAM

  •   Disk pločice za putnička i komercijalna vozila

ICER takođe proizvodi pločice i za druge dobavljače koji žele da dopune svoj program, isto tako u skorije vreme će biti u prvoj ugradnji u Mercedes Actros što dokazuje vrhunski kvalitet. Sve pločice su homologirane i atestirane, ne koriste azbest pri proizvodnji što garantuje neškodljivost za okolinu.

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga