LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Kočione obloge FERODO

Ferodo nudi program od preko 36 kočionih obloga koje su prilagođene karakteristikama kočionih sistema različitih tipova vozila. Formulacija proizvoda odgovara u potpunosti postojećoj EO homologaciji.

 

  • Sigurnosni pribor je standard(an).
  • Brz odziv kočnog sistema.
  • Produženi vek trajanja, smanjeno habanje kočnih diskova, nizak nivo buke.

 

Sve Ferodo kočne pločice izrađene su u skladu sa Regulacijom 90.

Ferodov program kočnih diskova pokriva 96% tržišta i to najbolje oslikava obim Ferodovog kočnog programa. Apsolutna preciznost izrade sprečava nastajanje buke i šumova. Preciznost izrade odgovara standardu prve ugradnje.

Materijal kočionih obloga zadovoljava zahteve vozila sa kočnim dobošima. Sigurnosni pribor je standard(an). Ferodovi kočni paknovi u sprezi sa Ferodo pločicama na prednjoj osovini daju idealne rezultate pri kočenju.

Ferodo nudi izuzetno opsežan program kočnih diskova, pločica u tri linije FDB po kojoj je prepoznatljiv, FSL koji pokriva kompletan asortiman i potpuno bešumne TQ pločice za koje su na Pariskom sajmu u 2007 godini i nagrađeni, zatim paknova kao i dodatni pribor za veći broj evropskih i japanskih vozila. Izrađen je i testiran za apsolutnu pouzdanost postojećih kočnih sistema vozila. Ferodo pločice i paknovi su deo širokog programa koji odgovara OE kvalitetu i kako je već navedeno uvodi se u prvu ugradnju.

Ferodo proizvodi se putem specijalizovane trgovine distribuiraju i kao rezervni delovi.

Akcije

Akcija amortizera Monroe - rasprodaja zaliha

Imamo izvesnu količinu Monroe amortizera koje Vam nudimo po sniženoj ceni i do 75%. Akcija traje do isteka zaliha.

Klikom na model vozila, dobićete kompletan spisak vozila u kojima je moguća ugradnja navedenog modela amortizera. Obratite pažnju na količine!

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Kočioni sistem Kočione obloge FERODO