LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Auto delovi

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima.

Pribor i oprema

Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila.

Auto-servis

Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

Generalni uvoznik

thulewynns

Zaposlenje

Potreban automehaničar - elektroničar za rad u auto servisu. Vašu radnu biografiju možete poslati na e-mail: office@lavauto.rs

Kočione obloge FERODO

Ferodo nudi program od preko 36 kočionih obloga koje su prilagođene karakteristikama kočionih sistema različitih tipova vozila. Formulacija proizvoda odgovara u potpunosti postojećoj EO homologaciji.

 

  • Sigurnosni pribor je standard(an).
  • Brz odziv kočnog sistema.
  • Produženi vek trajanja, smanjeno habanje kočnih diskova, nizak nivo buke.

 

Sve Ferodo kočne pločice izrađene su u skladu sa Regulacijom 90.

Ferodov program kočnih diskova pokriva 96% tržišta i to najbolje oslikava obim Ferodovog kočnog programa. Apsolutna preciznost izrade sprečava nastajanje buke i šumova. Preciznost izrade odgovara standardu prve ugradnje.

Materijal kočionih obloga zadovoljava zahteve vozila sa kočnim dobošima. Sigurnosni pribor je standard(an). Ferodovi kočni paknovi u sprezi sa Ferodo pločicama na prednjoj osovini daju idealne rezultate pri kočenju.

Ferodo nudi izuzetno opsežan program kočnih diskova, pločica u tri linije FDB po kojoj je prepoznatljiv, FSL koji pokriva kompletan asortiman i potpuno bešumne TQ pločice za koje su na Pariskom sajmu u 2007 godini i nagrađeni, zatim paknova kao i dodatni pribor za veći broj evropskih i japanskih vozila. Izrađen je i testiran za apsolutnu pouzdanost postojećih kočnih sistema vozila. Ferodo pločice i paknovi su deo širokog programa koji odgovara OE kvalitetu i kako je već navedeno uvodi se u prvu ugradnju.

Ferodo proizvodi se putem specijalizovane trgovine distribuiraju i kao rezervni delovi.

Akcije

Rasprodaja guma

Imamo određenu zalihu guma starijeg datuma. Gume imaju akcijsku cenu koja važi do rasprodaje zaliha. Molimo Vas da obratite pažnju na količinu. 

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Kočioni sistem Kočione obloge FERODO