LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Kočione pločice ICER

ICER je Španska firma koja sama proizvodi pločice (frikcioni materija) za putnički i teretni program. ICER postoji od 1961. ali tek odnedavno prisutan u širem srazmeri, tako da koriste najnovije mašine i metode proizvodnje pločica što garantuje vrhunski kvalitet, a pošto sami rade svoje pločice (ne kupuju od drugih) i cena je na prihvatljivom nivou.

ICER BRAKES, španska firma osnovana 1961.godine, u poslednjih nekoliko godina je učvrstila svoju poziciju vodećeg proizvođača kočionih sistema za automobilsku industriju (uključujući komercijalna vozila) i železničku industriju.

Koristeći moderne sisteme i metode u proizvodnji, ovaj priznati evropski proizvođač je uspešno izbacio na tržište novu generaciju frikcionih materijala. Više od 200 različitih sirovina se koristi u proizvodnji disk pločica kako bi se zadovoljile potrebe tržišta. Sve pločice koje se proizvedu u icer-u se podvrgavaju velikim kontrolama i testovima. 100% disk pločica proizvedene su u skladu s ECE R-90 propisima i podležu infracrvenom spaljivanju što predstavlja veliku prednost u pogledu kvaliteta pločica. Icer ima veliki moderni tehnološki centar za istraživanje i razvoj. U njemu se sprovode NVH procene sa sofisticiranim dinamometrom koji se koristi na velikom broju vozila i aplikacija. Isto tako, ovaj centar je postigao velika poboljšanja u smislu redukcije buke kočnica.

Višeslojna tehnologija koja se koristi u proizvodnji icer disk pločica obezbeđuje karakteristike koje znače zajamčenu bezbednost i udobnost vožnje.

Glavni fokus kompanije paralelno s performansom proizvoda je i ljudsko zdravlje i prijateljski odnos prema okruženju. Usled toga, icer kočione pločice ne sadrže štetne elemente, kao što su teški metali.

KOČIONI PROGRAM

  •   Disk pločice za putnička i komercijalna vozila

ICER takođe proizvodi pločice i za druge dobavljače koji žele da dopune svoj program, isto tako u skorije vreme će biti u prvoj ugradnji u Mercedes Actros što dokazuje vrhunski kvalitet. Sve pločice su homologirane i atestirane, ne koriste azbest pri proizvodnji što garantuje neškodljivost za okolinu.

Akcije

Velika akcija zimske opreme

Pripremili smo prijatno iznenađenje za kraj zimske sezone: Popust od 10% na celokupnu zimsku opremu THULE, KONIG i KUNGS. Sniženje cena važi u periodu od 6. marta - 30. aprila 2017. godine ili do isteka zaliha.

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Kočioni sistem Kočione pločice ICER