Novosti

Lav auto shop
Thule Srbija
Wynns Srbija
Case Logic Srbija
Konig Srbija
Kungs Srbija

Konig - vrhunski lanci za sneg

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

konig-lanci-za-sneg-00

Konig lanci za sneg su brzi, intuitivni i lako se uklapaju i daju kompatibilna rešenja za gotovo bilo koje veličine točkova na skoro svakom vozilu. KONIG vam nudi sigurnost tokom putovanja i kompletnu lakoću upotrebe.

KONIG je od 2004 - 2015. godine poslovao u okviru firme THULE što je najbolji dokaz da su njegovi proizvodi vrhunskog kvaliteta. Svojom garancijom od 5 godina se svrstavaju u najkvalitetnije lance u svim segmentima.

konig-lanci-za-sneg-04

Konig vam pruža sigurnost i samopouzdanje koji su vam potrebni za putovanje po zavejanim putevima. Konig je dizajnirao lance za sneg koji su savršeno prilagodljivi svim situacijama i svim vozilima, bez obzira da li putujete sami ili u društvu, poslovno ili na odmor, u automobilu ili kamperu.

konig-lanci-za-sneg-01konig-lanci-za-sneg-02konig-lanci-za-sneg-05

Zahvaljujući neprekidnim inovacijama i istraživanjima tehnološki naprednih proizvoda, Konig je stvorio najrevolucionarniji proizvod: EasyFit lanci za sneg sa najjednostavnijim postavljanjem. Konig EasyFit nisu samo najintuitivniji lanci za sneg dostupni na tržištu, oni su i najjednostavniji i najbrži za postavljanje! Samo jedno zaustavljanje: postavite lance i krenite na put. Probajte ove zaista posebne lance za sneg i stići ćete bez problema i do najzavejanijih odredišta.

konig-lanci-za-sneg-03

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga