Spoljna oprema

Lav auto shop
Thule Srbija
Wynns Srbija
Case Logic Srbija
Konig Srbija
Kungs Srbija
Krovna kutija Thule Motion XT

Krovne kutije Thule Motion XT

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Kada želite da putujete u potpunosti opremljeni i ne ostavite ništa za sobom, Thule XT je savršen saputnik. Ova krovna kutija skrojena po veličine porodice, napravljena je za nošenje mnogo prtljaga, opreme i kabastog tereta, i dolazi u širokom rasponu veličina.

Sigurna je i pogodna za korišćenje, uzimajući u obzir da možete poneti sve što je potrebno sa lakoćom. Ali Thule XT nudi mnogo više od prostorne efikasnosti, sigurnosti, i lakoće rukovanja.

Kutija se sigurno i brzo montira na krovnim nosačima sa PowerClick sistemom za brzo montiranje, prilagođenim da se montira na širim krovnim šipkama. Njegov integrisan indikator momenta "klikne" kada je pravilno zategnut, a manipulacija jednom rukom olakšava bezbedno pričvršćivanje kutije na krovnim nosačima. Dvostrano otvaranje omogućava lak pristup svim delovima kutije, sa obe strane vozila. Zahvaljujući optimizovanoj dršci i podizačima poklopca, poklopac se otvara i zatvara glatko, dok sistem bočnih bravica automatski zaključava poklopac na mesto čim je kutija je zatvorena.

thule-motion-xt-3

Sa ovim modelom Tule postavlja novi standard u dizajnu modernih krovnih kutija. Thule XT ne samo dizajniran za efikasno iskorišćenje prostora i lakoću upotrebe, već i usklađenost sa današnjim dizajnom automobila. Njegov moderan i aerodinamičan oblik je optimizovan da smanji potrošnju goriva i obezbedi tihu vožnju. Budući da je dizajniran da zauzima poziciju prema napred, na krovu vozila, Thule XT omogućava potpuni pristup prtljažniku sa minimalnim rizikom od kontakta sa krovnom kutijom.

Thule pokreće proizvodnju Thule XT serije sa Thule XT XL ograničenom serijom sa mat završnom obradom spolja i zelenom sa unutrašnje strane poklopca.

thule-motion-xt-5

Kao i sve Thule krovne kutije, Thule XT je testiran intenzivno i u stvarnim uslovima u Thule test centru, objektu za testiranje krovnih kutija u ekstremnim uslovima. Tako da možete biti sigurni da će Thule XT sigurno i bezbedno nositi svoj teret gde god vas put odvede.

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga