Spoljna oprema

Lav auto shop
Thule Srbija
Wynns Srbija
Case Logic Srbija
Konig Srbija
Kungs Srbija

Krovni koferi THULE

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Thule nudi najbolja rešenja za prevoz opreme na tržištu i nenadmašnu lepezu krovnih kutija i dodatne opreme elegantnog dizajna. S njima će vaš automobil narasti da bi odgovarao vašem stilu života. Svaka je kutija razvijena i testirana prema strogim sigurnosnim standardima koji su često korak ispred međunarodnih sigurnosnih propisa.

  

Dvostrano otvaranje

Omogućuje otvaranje kutije na obe strane radi jednostavne montaže, utovara i istovara. Standardno na modelima Thule Excellence, Thule Spirit i Thule Atlantis.

Lagano rukovanje

Patentirani opružni sistem Dual-Force kao i unutrašnje i spoljne drške garantuju jednostavno otvaranje i zatvaranje kutije.

Centralno zaključavanje

Patentrani sigurnosni sistem zaključavanja: ključ se može izvaditi tek kada su zatvorene sve tačke zaključavanja. Standardno na svim kutijama Thule.

Tehnologija raspršivanja

Napredna aerodinarnička svojstva s uzdužnim vazdušnim kanalima i spojlerom na podnožju kutije smanjuju otpor vazduha i ublažuju buku usled vetra i vibracije. Standardno na modelima Thule Excelence i Thule Spirit.

Maksimalan pristup zadnjim vratima

Zahvaljujući položaju krovne kutije nagnute prema napred imaćete dovoljno prostora za potpuno otvaranje zadnih vrata.

Thule Load&Go

Sistem Thule Load&Go posebno je oblikovan da bi vam omogućio optimalno pakovanje stvari u kutiju Thule.

Power-Grip

Unapred postavljen sistem za brzo montiranje. Maksimalna nosivost 75 kg. Odgovara teretnim šipkama širine do 80 mm. Standardno na modelima Thule Excellence, Thule Spirit i Thule Atlantis.

Fast-Grip

Sistem za brzo montiranje kojim se jednostavno rukuje. Maksimalna nosivost 50 kg. Odgovara teretnim šipkama širine do 90 nm. Standardno na modelu Thule Pacific.

Easy-Snap

Sistem za brzo montranje koji omogućuje jednostavno postavljanje. Odgovara teretnim šipkama širine do 80mm. Standardno na modelu Thule Ocean.

 

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga