Kungs je finski proizvođač proizvoda za negu automobila i opreme za pranje i poliranje vozila, kamp kućica i čamaca. U proizvodnom asortimanu se nalaze i pribor za čišćenje unutrašnjosti kao i pribor za čišćenje vozila od snega i leda.

Kungs je jedan od najvećih proizvođača zimskog auto pribora u Evropi. Uspešno lansiran u 2011. godini, Kungs ima više od 70% udela na tržištu visoko-kvalitetnog zimskog pribora.

Kungs oprema je višestruki pobednik nezavisnih testova zimske opreme.

Kungs proizvodi su dugotrajni i odličnog kvaliteta zahvaljujući sistematskom testiranju trajnosti i funkcionalnosti u svim fazama proizvodnje.

 

Lav auto - Kungs

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna

Adresa:

Jablanička 1, Beograd - Žarkovo

  • Tel. 011/239 00 09

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vreme:

Ponedeljak-petak - 8:30 - 17:00h, Subota - 8:30 - 14:00h

Lav auto je generalni uvoznik i distributer Kungs proizvoda za Srbiju. Kungs je Finski proizvođač vrhunskog pribora za čišćenje vozila. U asortimanu Kungs se nalaze pribor za zimsko čišćenje vozila, pribor za pranje i čišćenje karoserije vozila kao i čišćenje u enterijeru. Kungs je dobitnik brojnih nagrada i priznanja, nezavisnih testova auto opreme.Sa garancijom od 3 godine Kungs proizvodi se svrstavaju u najkvalitetniji pribor u svim segmentima. 

Kungs proizvode možete kupiti u Lav autu, Thule Shopu, online šopu ili u brojnim maloprodajnim objektima i bolje snabdevenim pumpama.

Mapa

Kungs asortiman proizvoda za čišćenje i održavanje karoserije vozila.

Kungs asortiman proizvoda za čišćenje snega i leda sa i oko vozila - četke za sneg, strugači leda sa staklenih površina i lopate za sneg.

Kungs je finski proizvođač proizvoda za negu automobila i opreme za pranje i poliranje vozila, kamp kućica i čamaca. U proizvodnom asortimanu se nalaze i pribor za čišćenje unutrašnjosti kao i pribor za čišćenje vozila od snega i leda.

Kungs je jedan od najvećih proizvođača zimskog auto pribora u Evropi. Uspešno lansiran u 2011. godini, Kungs ima više od 70% udela na tržištu visoko-kvalitetnog zimskog pribora. Kungs proizvodi su dugotrajni i odličnog kvaliteta zahvaljujući sistematskom testiranju trajnosti i funkcionalnosti u svim fazama proizvodnje.

Kungs je vodeći nordijski brend pribora za čišćenje automobila. Kungs zimski proizvodi su dizajnirani, testirani i proizvedeni za ekstremne zimske uslove koji vladaju u Finskoj. Kungs filozofija je da pruži najbolje proizvode u ovom segmentu. Uspešna i brzorastuća firma koja je za kratko vreme postala lider na tržištu severne evrope za zimski auto pribor.

Kungs asortiman proizvoda za čišćenje i održavanje u unutrašnjosti vozila.

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga