Ulja i maziva

Lav auto shop
Thule Srbija
Wynns Srbija
Case Logic Srbija
Konig Srbija
Kungs Srbija

Motorna ulja i maziva ENEOS

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Eneos motorno uljeKompanija NIPPON OIL je vodeća japanska naftna kompanija sa ogromnim učešćem na tržištu dalekog istoka. ENEOS ulje nalaze se u fabričkom punjenju gotovo svih marki vozila sa dalekog istoka: TOYOTA, HONDA, SUZUKI, MAZDA, MITSUBISHI, DAIHATSU, NISSAN, ISUZU, HYUNDAI, KIA.

Od 2005. do 2008. NIPPON OIL je ovlašćeni snabdevač mazivima Hondinog bolida Formule 1, a rezultati i saznanja do kojih se došlo u svetu formule danas se uspešno implementiraju u ENEOS maziva za svakodnevnu upotrebu. Poslednjih godina NIPPON OIL i TOYOTA (Lexus) uspešno biju bitku sa ostalim "SAMURAJIMA" japanskog Super GT šampionata.

Kupcima na našem tržištu ponuđena su sledeća Eneos ulja:

ENEOS Premium Ultra 0W50 motorno ulje

API SM

Ultimativno potpuno sintetičko motorno ulje za benzinske motore velike snage. Održava uljni film stabilnim i pri ekstremnim uslovima rada kakvi se očekuju na takmičenjima japanskog SuperGT šampionata. Pri niskim temperaturama omogućuje lagan start motora i efikasnu iskorišćenost pogonskog goriva. Najstabilnije motorno ulje u svojoj klasi!

Dostupno: 1L, 4L.

ENEOS Premium Ultra 0W20

API SM

Potpuno sintetičko motorno ulje za benzinske motore koji zahtevaju viskozitet SAE 0W20. Ovo ulje minimalizuje trenje između spregnutih površina u motoru i dovodi do ekonomisanja potrošnjom goriva, odnosno do smanjenja emisije CO2. Ekološki prihvatljiv proizvod.

Dostupno: 1L, 4L.

ENEOS Premium Hyper 5W30

API SM/CF, ACEA A3/B3/B4/C3, VW505.01

Potpuno sintetičko “Low SAPS” motorno ulje za benzinske, LPG i lake dizel motore, kao i dizel motore sa DPF filterom. Odgovara motorima sa i bez turba, sa i bez katalizatora, kao i motorima sa direktnim ubrizgavanjem goriva. Pri niskim temperaturama omogućuje lagan start motora. Obezbeđuje izuzetnu zaštitu i duge intervale zamene ulja.

Dostupno: 1L, 4L.

ENEOS Premium Hyper 5W40

API SM/CF, ACEA A3/B3/B4/C3, VW505.01

Potpuno sintetičko motorno ulje za benzinske, LPG i lake dizel motore. Odgovara motorima sa i bez turba, sa i bez katalizatora, kao i motorima sa direktnim ubrizgavanjem goriva. Pri niskim temperaturama omogućuje lagan start motora.
Obezbeđuje izuzetnu zaštitu i duge intervale zamene ulja.

Dostupno: 1L, 4L.

ENEOS Premium 10W40

API SL/CF, ACEA A3/B3/B4

Polusintetičko motorno ulje za benzinske, LPG i lake dizel motore. Odgovara motorima sa i bez turba, sa i bez katalizatora, kao i motorima sa direktnim ubrizgavanjem goriva. Obezbeđuje odličnu zaštitu i produžene intervale zamene ulja.

Dostupno: 1L, 4L, 18L, 200L.

ENEOS Super Plus 15W40

API CG-4/CF-4/CF/SJ, ACEA A2/A3/B3/E2

Mineralno visokokvalitetno motorno ulje za benzinske, LPG i lake dizel motore. Odgovara motorima sa i bez turba, kao i motorima sa i bez katalizatora. Namenjeno za uobičajene uslove vožnje tokom svih godišnjih doba.

Dostupno: 1L, 4L, 18L, 200L.

ENEOS Super Diesel 20W50

API CF-4/SG

Mineralno kvalitetno motorno ulje za benzinske, LPG i lake dizel motore. Odgovara motorima sa i bez turba, kao i motorima sa i bez katalizatora. Namenjeno za uobičajene uslove vožnje, kada se zahteva viskozitet SAE 20W50.

Dostupno: 1L, 4L, 18L, 200L.

ENEOS Premium Multi Gear 75W90

API GL5

Sintetičko transmisiono ulje namenjeno menjačima i diferencijalima. Obezbeđuje lagano i tiho menjanje brzina i pri niskim temperaturama.

Dostupno: 1L, 18L.

 

ENEOS Super Multi Gear 80W90

API GL5

Mineralno transmisiono ulje namenjeno menjačima i diferencijalima. Obezbeđuje odličnu zaštitu menjačkih kutija i diferencijala.

Dostupno: 1L, 18L.

 

ENEOS Premium ATF D III

GM DEXRON III

ATF fluid namenjen automatskim transmisijama, koje zahtevaju upotrebu fluida standarda DEXRON III. Ekstremno niska tačka prestanka tečenja ovog fluida dozvoljava lagan rad automatske transmisije i pri niskim temperaturama.

Dostupno: 1L, 18L.

 

 

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga