Ulja i maziva

thule case-logic wynns konig kungs

baner gume

baner akumulator

baner lanci za sneg

Maziva SELENIA

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

selenia ulja 00Ova italijanska kompanija je vodeći svetski proizvođač motornih ulja. Selenia je osnovana 1912. u Torinu, u Italiji, danas je jedna od vodecih svetskih automobilskih i industrijskih kompanija maziva. Selenia dizajnira, proizvodi i plasira na tržište maziva vrhunskog kvaliteta i funkcionalnih tečnosti.

SELENIA je jedna od vodećih automobilskih kompanija koja proizvodi i plasira na trzište motorna ulja i maziva vrhunskog kvaliteta.

Za pravilno i dugotrajno funkcionisanje Alfa, Fiat i Lancia motora, izuzetno je važno koristiti Selenia motorno ulje, jer maksimalno udovoljava specifičnim zahtevima motora navedenih modela automobila.

Njegova sintetička formulacija prevazilazi međunarodne specifikacije, maksimalno povećavaju performanse motora i njegovu zaštitu. Zbog vrhunskog kvaliteta baznog ulja i aditiva te pravilne ravnoteže svih sastojaka, Selenia ulje je maksimalno efikasno bilo da se koristi kod naprednih motora sa direktnim ubrizgavanjem, motora sa više ventila ili kod turbo motora. Njegovi jedinstveni sastojci efikasno smanjuju trenje i potrošnju goriva između dva intervala izmene ulja.

selenia-delovi2

Ponuda proizvoda ove poznate italianske kuće  sastoji se u uljima motora i menjača, uljima za kočenje i uljima rashladnih sistema za automobile, motocikle, traktore i kamione.

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga