Gume

Lav auto shop
Thule Srbija
Wynns Srbija
Case Logic Srbija
Konig Srbija
Kungs Srbija

Michelin Pilot Sport 4

Ocena korisnika:  4 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivna
 

michelin-pilot-sport-4-00Michelin otkriva srpskom tržištu novu generaciju pneumatika za sedane i sportske automobile koja rešava jednačinu uživanja i bezbednosti. MICHELIN Pilot Sport 4 je dostupan na tržištu Evrope od januara 2016. godine.

Novi MICHELIN Pilot Sport4 letnji pneumatik je osmišljen da ispuni visoka očekivanja kupaca koji nisu spremni na kompromise na putu i koji žele nezaboravno iskustvo dok uživaju u vožnji, ali i preciznost upravljanja i kontrolu u svim uslovima. MICHELIN Pilot Sport4 pneumatik pruža najviši nivo upravljivosti i bezbednosti u svojoj klasi zahvaljujući upotrebi najboljih metoda i inovativnih tehnologija razvijenih za potrebe automobilskog sporta.

Novi Michelin Pilot Sport 4 letnji pneumatik je odličan primer implementacije MICHELIN Total Performance strategije koja uključuje upotrebu inovacija i naprednih tehnologija kako bi se istovremeno poboljšalo više karakteristika, a ne samo jedna (na primer, upravljivost sportskog pneumatika). Ona omogućava ostvarivanje najvišeg stepena različitih performansi uključujući otpornost na habanje, trakciju i uštedu goriva što na kraju pruža udobnost, bezbednost i neverovatan užitak u vožnji.

„Kao i mnogi vozači automobila, Vi uživate u zadovoljstvu koje Vam pruža vožnja, a ovo zadovoljstvo ne treba da bude nauštrb bilo koje druge performanse, bilo da je to bezbednost ili dugotrajnost! Prema tome, novi Michelin Pilot Sport4 će predstavljati značajnu promenu u svetu pneumatika visokih performansi za sportske i najluksuznije sedane.“ kaže Tieri Šiš (Thierry Chiche), zamenik izvršnog predsednika Proizvodnog programa za putničke i lake teretne automobile u Michelinu.

Tehnološke inovacije primenjene na gazećem sloju novog pneumatika ultra visoke reakcije proizilaze iz Michelinovog iskustva u trkama, uključujući Formulu E. On se neprestano prilagođava putu zahvaljujući veštom ovladavanju dinamičkim interakcijama strukture, šare gazećeg sloja i materijala čime se održava optimalna kontaktna površina.

MICHELIN Pilot Sport 4 ostvaruje izuzetne performanse obezbeđujući visok nivo bezbednosti na putevima i odličnu upravljivost i na suvim i na vlažnim podlogama pri velikim brzinama.

michelin-pilot-sport-4-01

Inovacije za unapređenje performansi novog MICHELIN Pilot Sport4 pneumatika:

  • Visok nivo odziva i precizna vožnja: nova „Dynamic Response“ tehnologija se ogleda u pojasu sa ojačanjem od kombinacije aramida i najlona koji obezbeđuje optimalnu kontrolu pravca. Sa naročito laganim vlaknima velike gustine, izuzetno otpornim na naprezanje (pet puta otpornija od čelika), centrifugalna sila pri velikim brzinama je pod savršenom kontrolom, a kontaktna površina pneumatika ostaje nepromenjena, čak i pri velikoj brzini.
  • Bezbednost i kočenje na vlažnoj podlozi: visok nivo performansi se postiže zahvaljujući novoj smesi gazećeg sloja visoke homogenosti koja sadrži funkcionalne elastomere 2 i finih čestica silicijuma. Osim toga, široki i duboki uzdužni kanali obezbeđuju efikasno izbacivanje vode na mokrim putevima. Ova nova smesa takođe omogućava duži vek trajanja pneumatika i veću uštedu goriva.

Novi MICHELIN Pilot Sport 4 će biti dostupan u 19 veličina od 17 do 18 inča u januaru 2016. godine, a veličine od 19 inča će biti dostupne u 2016. i 2017. godini.

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga