Auto-kozmetika

Lav auto shop
Thule Srbija
Wynns Srbija
Case Logic Srbija
Konig Srbija
Kungs Srbija

Mirisne konzerve MY SHALDAN

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

myshaldan konzerva0My Shaldan mirisne konzerve su još jedan u nizu proizvoda vrhunskog kvaliteta. Mirisne konzerve su proizvedene u Japanu, a proizvođač ST CORPORATION je danas lider na japanskom tržištu osveživača vazduha, upijača mirisa, odstranjivača vlage, naftalina i drugih specifičnih proizvoda kućne hemije.

Mirisne konzerve MY SHALDAN su najpopularniji osveživač prostora u Japanu, kao i u mnogim drugim zemljama Azije, Evrope, Amerike.

Proizvod je zasnovan na mirisnom gelu proizvedenom od neškodljivih sastojaka, upakovanom u atraktivno dizajniranu metalnu konzervu. Dostupan je u devet dopadljivih mirisnih nota koje su intenzivne, a pritom nenametljive. Emitovanje mirine komponente traje do šest nedelja. Ovaj proizvod je neophodan radi uklanjanja neprijatnih mirisa u vašem automobilu, kancelariji, sobi, ali i radi uživanja u pozitivnom terapijskom efektu mirisnih nota na bazi citrusa i lekovitog bilja.

myshaldan konzerva1

Ovaj proizvod ne emituje nikakve elemente štetne po ljudsko zdravlje niti okolinu, nema potrošnje energije u procesu osvežavanja vazduha, izuzetno je lak za skladištenje i upotrebu, a prijatnost i pozitivan efekat su kontinuiranog intenziteta i dugotrajniji od sličnih proizvoda, imitacija i jeftinih kopija koje se sporadično pojavljuju na tržištu.

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga