Novosti

Lav auto shop
Thule Srbija
Wynns Srbija
Case Logic Srbija
Konig Srbija
Kungs Srbija
Krovna kutija za skijaše Thule Motion XT Alpine

NOVO u THULE SHOP-u: Thule Motion XT Alpine – krovni kofer za zaljubljenike u skijanje

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Novi Thule krovni kofer Motion XT Alpine namenjen aktivnim porodicama od sada potražite u Thule Shop-u na Novom Beogradu, Tošin bunar 179 (kod Airport City-ja).

Iz Thule fabrike upravo je stigao u Thule Shop – Thule Motion XT Alpine – krovni kofer za ljubitelje skijanja i zimskih sportova.

Najmlađi naslednik Thule Motion XT porodice krovnih kofera se odlikuje poboljšanim dizajnom u odnosu na svoje prethodnike, što se odražava na aerodinamičnost i povećan prostor za stvari koje su vam potrebne kada na skijanje krenete u dobrom društvu koje je takođe ludo za skijanjem.

Thule Motion XT Alpine se jednostavno postavlja samo jednom rukom, zahvaljujući ugrađenom Thule PowerClick sistemu za brzu montažu sa ugrađenim pokazivačem okreta. Ovaj krovni kofer se lako otvara sa obe bočne strane, zahvaljujući  ergonomskim rukohvatima i potpornim podizačima poklopca.  Sistem kliznog zaključavanja, sa odvojenim funkcijama zaključavanja i otvaranja, automatski zaključava poklopac i pokazuje kada je kutija sigurno zatvorena.

Činjenica koja će oduševiti ljubitelje skijanja je da u Thule Motion XT Alpin krovni  kofer možete spakovati čak 5-7 pari skija ili 3-5 snoubordova maksimalne dužine 215 cm.  Bilo da putujete sa porodicom ili prijateljima, pakovanje skija više neće biti problem. Sa Thule Motion XT Alpine skije i oprema vas i onih koje volite stižu bezbedno sa vama do svih padina.

Thule Motion XT Alpine dolazi u dve boje – crnoj i titan sivoj. Za sve krovne nosače i kofere, Lav auto obezbeđuje besplatnu stručnu i brzu montažu na vaš automobil.

Cenu i specifikaciju možete pogledati u našoj internet prodavnici.

Lav auto d.o.o. – Generalni uvoznik i distributer Thule proizvoda za Srbiju i Makedoniju.

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga