LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Poliranje farova

poliranje farovaPožuteli, zamućeni i matirani farovi, koje sve češće srećemo na našim putevima, osim estetskog predstavljaju sve veći problem prilikom vožnje, naročito noću. Ponekad se problem rešava i kupovinom novih ili polovnih farova. Poliranje plastičnih farova je efikasno i pre svega ekonomično rešenje.

Plastični farovi koji se ugrađuju u savremena vozila za razliku od staklenih, više podložni vremenskim uticajima. Naročito nepovoljno utiču sunce, niske temperature, nagle promene temperature. Osim toga osetljivi su na udare kamenčića, agresivna sredstva za pranje i održavanje karoserije. Tokom vremena farovi postaju zamućeni, požuteli a neretko i matiraju tako prestaju da vrše svoju osnovnu funkciju: da noću, osvetljavaju put.

Nasuprot mišljenju da je jedino rešenje zamena farova, postoji brzo, efikasno i ekonomično rešenje za taj problem. Za veoma kratko vreme vaši zamagljeni i požuteli farovi će praktično „progledati“.

Restauraciju odnosno reparaciju plastičnih farova obavljamo namenskim setom za profesionalno poliranje plastičnih farova. Intervencije na faru obavljamo samo sa spoljne strane na samom vozilu, bez skidanja farova!

Poliranje - restauracija farova podrazumeva sledeće:

 

  • Čišćenje oštećenog (požutelog, matiranog) sloja
  • Poliranje površine fara
  • Premazivanje sredstvom za zaštitu.

 

 

Cenu poliranja farova potražite u našem cenovniku usluga.

Pogledajte nekoliko primera poliranja farova na sledećim fotografijama:

Akcije

Akcija - Momo alu-felne

Pripremili smo akciju momo alu felni u kojoj nudimo određene modele alu-felni po specijalnim cenama. Akcija nije vremenski ograničena i traje do isteka zaliha. U nastavku teksta se nalaze detaljnije informacije o akcijskim modelima i dimenzijama.

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30