LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Auto delovi

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima.

Pribor i oprema

Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila.

Auto-servis

Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

Generalni uvoznik

thulewynns

Zaposlenje

Potreban automehaničar - elektroničar za rad u auto servisu. Vašu radnu biografiju možete poslati na e-mail: office@lavauto.rs

Poliranje farova

poliranje farovaPožuteli, zamućeni i matirani farovi, koje sve češće srećemo na našim putevima, osim estetskog predstavljaju sve veći problem prilikom vožnje, naročito noću. Ponekad se problem rešava i kupovinom novih ili polovnih farova. Poliranje plastičnih farova je efikasno i pre svega ekonomično rešenje.

Plastični farovi koji se ugrađuju u savremena vozila za razliku od staklenih, više podložni vremenskim uticajima. Naročito nepovoljno utiču sunce, niske temperature, nagle promene temperature. Osim toga osetljivi su na udare kamenčića, agresivna sredstva za pranje i održavanje karoserije. Tokom vremena farovi postaju zamućeni, požuteli a neretko i matiraju tako prestaju da vrše svoju osnovnu funkciju: da noću, osvetljavaju put.

Nasuprot mišljenju da je jedino rešenje zamena farova, postoji brzo, efikasno i ekonomično rešenje za taj problem. Za veoma kratko vreme vaši zamagljeni i požuteli farovi će praktično „progledati“.

Restauraciju odnosno reparaciju plastičnih farova obavljamo namenskim setom za profesionalno poliranje plastičnih farova. Intervencije na faru obavljamo samo sa spoljne strane na samom vozilu, bez skidanja farova!

Poliranje - restauracija farova podrazumeva sledeće:

 

  • Čišćenje oštećenog (požutelog, matiranog) sloja
  • Poliranje površine fara
  • Premazivanje sredstvom za zaštitu.

 

 

Cenu poliranja farova potražite u našem cenovniku usluga.

Pogledajte nekoliko primera poliranja farova na sledećim fotografijama:

Akcije

Rasprodaja guma

Imamo određenu zalihu guma starijeg datuma. Gume imaju akcijsku cenu koja važi do rasprodaje zaliha. Molimo Vas da obratite pažnju na količinu. 

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30