LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Skidanje zalomljenih grejača

grejaci zalomljeni00U toku zamene grejača, prilikom skidanja, dešava se da je isti toliko "zapekao" da ga nije moguće odvrnuti a neretko dolazi i do lomljenja grejača. U takvim slučajevima, najčešće se predlaže skidanje glave, međutim postoji mnogo jednostavnije i ekonomičnije rešenje.

Nije tako čest slučaj da se prilikom zamene grejača ustanovi da jedan (ili više njih) nije jednostavno skinuti. Dešava se da grejač toliko zapekne da se prilikom skidanja polomi. Tu nastaje veliki problem jer je za skidanje zalomljenih grejača potrebno skinuti glavu motora, izvaditi zalomljene grejače, obraditi glavu motora, staviti novi dihtung...što nije zanemarljiv trošak. Nekim vozačima je malo duže verglanje jednostavnije rešenje pa nastavljaju da voze sa zalomljenim grejačem što svakako nije preporučljivo.  

Rešenje je jednostavno. U mogućnosti smo da vam ponudimo uslugu skidanja zalomljenih grejača bez skidanja glave motora. Tom prilikom koristimo profesionalni set alata za vađenje polomljenih grejača.

Akcije

Akcija - Momo alu-felne

Pripremili smo akciju momo alu felni u kojoj nudimo određene modele alu-felni po specijalnim cenama. Akcija nije vremenski ograničena i traje do isteka zaliha. U nastavku teksta se nalaze detaljnije informacije o akcijskim modelima i dimenzijama.

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Ostale servisne usluge Skidanje zalomljenih grejača