LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Auto delovi

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima.

Pribor i oprema

Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila.

Auto-servis

Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

Generalni uvoznik

thulewynns

Zaposlenje

Potreban automehaničar - elektroničar za rad u auto servisu. Vašu radnu biografiju možete poslati na e-mail: office@lavauto.rs

Podešavanje usmerenosti farova

far stelovanje_0Redovna kontrola farova je izuzetno važna za bezbednu vožnju. Pravilno podešena svetla omogućavaju dobar pregled puta noću. Sa stanovišta bezbednosti veoma je važno da vidite i da budete pravovremeno uočeni. Visoko podešeni farovi ometaju druge učesnike u saobraćaju.

Najčešći pokazatelji neispravno podešenih farova su:

  • Možete da vidite unutrašnjost automobila koje pratite.
  • Ne možete da vidite dalje od svoje haube.

Kao i bilo koji drugi deo vašeg vozila farovi se moraju redovno održavati. Kontrolišite podešenost farova najmanje dva puta godišnje. Podesite ih odmah ako primetite da nepravilno osvetljavaju put. Osim toga potrebno je podesiti svetla uvek kada radite intervencije na automobilu koje bi mogle dovesti do pomeranja fokusa farova – zamena fara, nosača fara, zamena amortizera, zamena delova karoserije na kojima je far pričvršćen...

Štelovanje svetla obavljamo uz pomoć najsavremenijeg uređaja za merenje i podešavanje usmerenosti i intenziteta farova.

Akcije

Akcija amortizera Monroe - rasprodaja zaliha

Imamo izvesnu količinu Monroe amortizera koje Vam nudimo po sniženoj ceni i do 75%. Akcija traje do isteka zaliha.

Klikom na model vozila, dobićete kompletan spisak vozila u kojima je moguća ugradnja navedenog modela amortizera. Obratite pažnju na količine!

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Ostale servisne usluge Podešavanje usmerenosti farova