Gume

Lav auto shop
Thule Srbija
Wynns Srbija
Case Logic Srbija
Konig Srbija
Kungs Srbija

LASSA

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

lassa gume 00Jedan od svetski najpoznatijih proizvođača guma Bridgestone korporacija na svetskom tržištu prisutna je i sa brendom LASSA čiju su proizvodni kapaciteti u Turskoj i zasniva se na Bridgestone najnovijoj tehnologiji. O značaju razvojnog programa, u dovoljnoj meri ukazuje nivo prošlogodišnjeg investiranja u proširenje proizvodnih kapaciteta druge fabrike sa investicijom od 300.000.000 američkih dolara.

Ovakav koncept razvoja ovom proizvođaču doneo je status najbrže rastućeg i najpouzdanijeg brenda ne samo na tržištu Turske već i u oko 50 zemalja širom sveta. Pored  brojnih sertifikata za kvalitet svakako značajno je da su gume ovog proizvođača, kao prva ugradnja prisutni kod vodećih proizvođača automobila: Renault,Toyota, Ford, Honda,Hyundai, Mercedes Benz i mnogih drugih.

lassa gume 01

Sve navedeno o LASSA gumama je dovoljan razlog da je ovaj brend značajno prisutan na našem tržištu i ima tendenciju stalnog povećanja obima prometa. Razlog ovome je i agresivna cenovna politika kojom se obezbeđuje da se za znatno niže cene u odnosu na ustaljene na tržištu dobija visok kvalitet, posebno najpovoljnije cene u segmetu putničkih i 4x4 guma.

Spoj izutenih tehničkih karakteristika, tržišne povoljne cene i garancija kvaliteta guma iz proizvodnog programa Lassa potvrda su zajedničkog uspešnog nastupa na tržištu Srbije na zadovoljstvo svih korisnika usluga.

Lassa ne radi samo gume za putnički program već i za trkačke automobile, Lassa Relly.Ona je i predstavnik Turske na Evropskim takmičenjima.

Montiraju se u preko 50 zemalja na vozilima u prvoj ugardnji kod renomiranih proizvođača.

Glavne karakteristike koje čine Lassu vodećim proizvodjačem guma u tom delu Evrope su odlična usluga u kombinaciji sa odličnim proizvodima.

Stručnost pokazana u razvoju trkačkih guma preusmerava se i na razvoj automobilskih guma. Na taj način dobijaju se gume koje su trajnije i imaju bolje performanse. Sve veća zastupljenost je i na našem tržištu.

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga