LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Kvačila SACHS

sachs_kvacilaSACHS su idealna kvačila koja odgovaraju skoro svim vozilima, u skladu sa OEM propisima. Tehnički su savršena, isprobana i testirana hiljade puta, a pri tom ne treba pominjati da su obloge bez azbesta.

S obzirom da u slučaju menjanja samo delova kvačila na vozilu, ne postiže se maksimalno vreme do sledećeg servisa, SACHS preporučuje kompletne setove kvačila kao optimalno rešenje.

sachs_setSet kvačila sadrži:

  • Korpu kvačila
  • Lamelu kvačila
  • Potisni ležaj

Setovi se isporučuju u kompletu sa posebnom mašću za montažu i besprekoran rad.

Potrebe klijenata prošle su kroz značajne promene tokom poslednjih nekoliko godina. Iz tog razloga, SACHS razvija i proizvodi od najsitnije komponente pa sve do kompleksnih sistema. To znači da se pretpostavlja da je sve veći nivo odgovornosti, posebno u oblasti razvoja. SACHS proizvodnja obuhvata sve od cilindra kvačila na pedali pa do zamajca.

Visok kvalitet kvačila je od suštinskog značaja za komercijalna vozila. Kao lider na tržištu SACHS u svojoj ponudi ima i delove kvačila za komercijlna vozila, autobuse, traktore i specijalna vozila. Proizvodni porgram obuhvata lamele, duple lamele, dupli tanjir kvačila, DMF zamajce i koncetrične cilindre. Vrhunska iskorišćenost snage motora pri prenosu je specifična za SACHS proizvode. SACHS je pokazao izvanredne tehničke sposobnosti i izuzetnu efikasnost i sa SACHS kvačilom ne morate brinuti čak nekoliko 100.000 milja, što dokazuje preko 170 miliona ugrađenih kvačila.

SACHS zamajci dvostruke mase (DMF) su prvoklasni proizvodi koji putničkim i komercijalnim vozilima poboljšavaju upravljivost.

Akcije

Akcija - Michelin gume - poklon set za plažu

Kupite 4 Michelin letnja pneumatika, uključujući Michelin Cross Climate pneumatike i na licu mesta osvojite Michelin set za plažu. Akcija traje od 20. marta - 30. aprila 2017. godine ili do isteka zaliha.

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Pogonski sistem Kvačila SACHS