LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Auto delovi

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima.

Pribor i oprema

Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila.

Auto-servis

Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

Generalni uvoznik

thulewynns

Zaposlenje

Potreban automehaničar - elektroničar za rad u auto servisu. Vašu radnu biografiju možete poslati na e-mail: office@lavauto.rs

Thule

Dodatna oprema za nosače opreme za vodene sportove

nosaci-voda-dodatna-oprema-0Dodatno poboljšajte svoj nosač opreme za vodene sportove. Još lakše transportujte svoju opremu za vodene sportove uz našu pametnu ponudu dodatne opreme, od traka i podložaka za utovar do tehničke podloge za zaštitu vozila.

Opširnije...

Nosači dasaka za surfovanje

thule-nosac-daske-za-jedrenje-0Postoje brojni načini uspešnog savladavanja vode, ali samo je nekoliko načina za sigurno transportovanje.

Opširnije...

Nosači za kajake i kanue

nosaci-kajaka-00Brže, sigurnije i jednostavnije. Potrošite manje vremena na utovar i istovar, a više na vodi. Naši će vam nosači pomoći da se bavite onim što volite.

Opširnije...

Nosači bicikla s montažom na 3/5 vrata

nosaci-bicikla-3-5-vrata-0Ako vaš automobil nema kuku za vuču, a trebate prevoziti svoje bicikle, ovo je savršeno rešenje.

Opširnije...

Nosači bicikla s montažom na kuku za vuču

nosaci-bicikla-kuka-00Najpraktičniji i najsigurniji način za transportovanje 2 - 4 bicikla. Savršeno za teške i velike bicikle, bez potrebe za podizanjem velike težine. Uvek imate potpun pristup prtljažniku, čak i kada su bicikli montirani na nosač.

Opširnije...

Nosači bicikla za montažu na krov

nosaci-bicikla-krov-00Osmišljeni da pokažu profesionalnost i stav. Utisak ostaje, čak i kad rasteretite nosač.

Opširnije...

Teret montiran pozadi

thule-teret-pozadi-00Pristupačno i fleksibilno transportno rešenje na zadnjem kraju automobila. Naši sistemii pričvršćivanja tereta na zadnjem kraju vozila omogućuju vam više teretnog prostora prilagođenog vašim potrebama.

Opširnije...

Krovne korpe

thule-krovne-korpe-00Ako ste strastven pustolov i živite takvim životom, naše pouzdane i elegantne korpe pružaju vam prostor i fleksibilnost te izdašan kapacitet nosivosti.

Opširnije...

Sklopive krovne kutije

thule-sklopive-krovne-kutije-00Lako se skladište. Lako se nose. Lako se utovaruju. Naše sklopive krovne kutije olakšavaju vam život u svim situacijama.

Opširnije...

Krovne kutije

thule-krovne-kutije-00Živite aktivnim životom, idete na odmor ili vam je jednostavno potreban dodatni prostor? Naša bogata ponuda krovnih kutija može zadovoljiti sve potrebe. Uživaćete u putovanju više nego ikada pre.

Opširnije...

Akcije

Rasprodaja guma

Imamo određenu zalihu guma starijeg datuma. Gume imaju akcijsku cenu koja važi do rasprodaje zaliha. Molimo Vas da obratite pažnju na količinu. 

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30