LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Wynn's proizvodi za radionice i servise

wynns consumer service

Jednostavna upotreba i visok kvalitet sredstava za čišćenje i podmazivanje, koja zadovoljavaju zahteve savremenog tržišta.

Red Gasket Maker

wynns-red-gasket-10807Diht masa - crvena

Wynn’s Red Gasket Maker je crvena, elastična, otporna na visoke temperature, vodootporna masa i vezivni materijal. Proizvod je napravljen na bazi polisiloksana i upakovan je u boci pod pritiskom. Koristi se za formiranje dihtunga i zaptivaka na brz i jednostavan način.

Opširnije...

Exhaust Repair Putty

wynns-exhaust-repair-10804Zaptivna masa za izduvne sisteme

Wynn’s Exhaust Repair Putty je lepljivo, zaptivno sredstvo visokog kvaliteta na bazi natrijum silikata i neorganskog gita (punila). Proizvod formira trajni zaptivak kao način popravke izduvnog sistema.

Opširnije...

Brake and Clutch Cleaner

wynns-brake-and-clutch-cleaner-61479Sprej za odmašćivanje mehaničkih delova

Wynn's-ov Break and Clutch Cleaner predstavlja moćan proizvod u obliku spreja namenjen čišćenju i odmašćivanju mehaničkih delova.

Opširnije...

Black Gasket Maker

wynns-black-gasket-57680Diht masa - crna

Wynn’s Black Gasket Maker je crna, elastična, otporna na visoke temperature, vodootporna masa i vezivni materijal. Proizvod je napravljen na bazi polisiloksana i upakovan je u boci pod pritiskom. Koristi se za formiranje dihtunga i zaptivaka na brz i jednostavan način.

Opširnije...

Anti-Insect Screen-Wash

wynns-anti-insect-screen-wash-45202W45201 - 250ml - AISW

Koncentrovana tečnost za brisače šoferšajbne

Wynn’s Anti-Insect Screen-Wash je jako koncentrovano sredstvo za čišćenje šoferšajbne.

Opširnije...

Akcije

Rasprodaja alu-felni

Rasprodajemo zalihe aluminijumskih felni. Neke felne su rasparene (obratite pažnju na količinu). Cene važe dok traju zalihe.

 

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Radionice i servisi