LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Auto delovi

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima.

Pribor i oprema

Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila.

Auto-servis

Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

Generalni uvoznik

thulewynns

Zaposlenje

Potreban automehaničar - elektroničar za rad u auto servisu. Vašu radnu biografiju možete poslati na e-mail: office@lavauto.rs

Servis kočionih cevi

zamena kocionih ceviKočione cevi su obično najpodcenjenija stavka prilikom popravke kočnica. Postoji nekoliko razloga za zamenu i to su: preventivno održavanje, lomljenje ili pucanje cevi i propadanje usled starenja ili korozije.

Većina vlasnika vozila ne pomišlja na preventivnu zamenu kočionih cevi. Stare kočione cevi mogu tokom vremena izazvati velike probleme. Korozija je jedan veliki razlog da zamenite kočione vodove. Rđa može da zaprlja kočionu tečnost i da izazove starenje i propadanje gumenih zaptivki u kočionom cilindru ili čeljustima. Takođe loše utiče na gumena kočiona creva i neretko dovodi do njihovog pucanja.

Kada dođe do loma ili pucanja kočionih cevi to može biti vrlo zastrašujuće. Gubitak pritiska u kočionom sistemu uzrokuje da kočnica potpuno otkaže. 

 Poslednji razlog za zamenu kočionih vodova je propadanje, najčešće usled korozije. Propadanje vodova je relativno lako dijagnostikovati jer se najčešće može videti fizičko oštećenje na cevima. U svakom slučaju je veoma važno rešiti problem i sprečiti bilo kakve probleme prilikom kočenja.

Pravilno i pravovremeno održavanje kočionog sistema može sprečiti kasnije skupe popravke.

 

Akcije

Akcija - Momo alu-felne

Pripremili smo akciju momo alu felni u kojoj nudimo određene modele alu-felni po specijalnim cenama. Akcija nije vremenski ograničena i traje do isteka zaliha. U nastavku teksta se nalaze detaljnije informacije o akcijskim modelima i dimenzijama.

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Servis kočnica Servis kočionih cevi